Truien en sweatshirts

Signaaltruien en signaalsweaters zijn ideaal voor werk op bouwplaatsen en langs de weg, wanneer het wat frisser is in de lente of de herfst. Met deze gestandaardiseerde werkkleding, volgens de norm EN 471, bent u prima zichtbaar onder alle weersomstandigheden.
In de zomer kunt u de trui of het sweatshirt vervangen door een reflecterend T-shirt of signaalvest.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Hoge Zichtbaarheid trui en broek: Voor een complete outfit

Truien en sweatshirts van de hoge zichtbaarheid collectie zijn verkrijgbaar in twee kleuren: fluorescerende geel of oranje. In overeenstemming met de EN 471-norm, zijn ze uitgerust met reflecterende strepen over de borst om uw zichtbaarheid op de wegen of op de bouwplaats te garanderen.

Signaalkleding combineren

U kunt de fluorescerende trui of sweatshirt met een signaalbroek combineren om uw veiligheid te verhogen en zichtbaarder te zijn. Naast comfortabel en handig dankzij de vele zakken, zijn signaalbroeken ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn daarom geschikt voor de meest moeilijke werkomstandigheden.

Signaalkleding in de zomer

Om ook in de zomer signaalkleding te dragen, kan de reflecterende sweater door een T-shirt of een poloshirt vervangen worden. Ook de shirts voldoen aan de EN471-norm, en zijn geschikt voor warm weer. Door hun samenstelling, zijn deze kledingstukken ademend en temperatuurregulerend.

Signaalkleding in de winter

In de winter is warmere reflecterende kleding nodig. Een trui of fleecejas in signaalkleuren bieden u dubbele bescherming. Ook deze truien en fleecejacks voldoen aan de EN471-norm. U bent dankzij hun gele of oranje fluorescerende kleur en reflecterende strepen altijd zichtbaar, ongeacht de situatie .