Werkkleding voor Schrijnwerker

In de werkplaats voert u nauwkeurige taken uit zoals het maken van deuren, ramen, meubels... Outfits uit stretch, comfortabel en soepel, zorgen voor bewegingsvrijheid waardoor de timmermannen zich beter in hun vel gaan voelen.
Wanneer u op werven werkt om grote werken uit te voeren zoals vloeren en houtbewerking, verkiest u kleding die extra stevig is rond de knieën.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Schoenen voor timmerman

U werkt meestal met hout, maar soms ook met plastic, aluminium en samengestelde materialen.

Waar u ook werkt, veiligheidsschoenen zijn onmisbaar een timmerman. Ze beperken het risico op ongevallen die ontstaan door het dragen van zware lasten en het gebruik van machines zoals de mal, de pennenbank, de frees,...

In de werkplaats volstaan schoenen volgens norm S1P. Om op de werf te werken en om beschermd te zijn tegen allerlei weersinvloeden, verkiest u veiligheidsschoenen volgens norm S3 SRC, antislip.

Broek voor timmerman

U voert grote of nauwkeurige werken uit, daarom moet uw professionele kledij aan alle omstandigheden aangepast zijn.

Of u nu werkt in de werkplaats of op de werf, uw broeken moeten comfortabel zijn zodat u zorgvuldig alle precieze werkjes kunt uitvoeren. Maar wanneer u grote werken uitvoert, zoals het maken van parket of trappen, moeten de broeken ook stevig zijn en versterkt zijn aan de knie. De Starline collectie, ultra resistent en uitgerust met kniestukken, kan aan uw verwachtingen voldoen.