Werkkleding voor Tuinder

U werkt buiten of in serres om zorg te dragen voor groene ruimtes en om de planten te verzorgen. Buiten of binnen, u wordt steeds geconfronteerd met lastige omstandigheden en houdingen. Daarom heeft u een voorkeur voor robuuste en soepele werkkledij.
U loopt dagelijks op moeilijke terreinen. Hoge veiligheidsschoenen, voor een goede ondersteuning van de voet, die ook nog eens antislip zijn dragen uw voorkeur.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkbroek voor tuinier

Nauwkeurig, u werkt in niet zo comfortabele houdingen: knielend of gebogen tijdens het beplanten en onderhouden van planten. Om deze houding te verlichten, krijgen soepele en comfortabele broeken de voorkeur.

De broeken uit de Starline collectie kunnen voldoen aan de behoeften van uw beroep. Ze zijn ook duurzaam dankzij versterkingen op de knieën. Het is mogelijk om kniebeschermers in de broek te plaatsen, tijdens het beplanten of rooien, voor nog meer comfort.

Veiligheidsschoenen voor tuinier

U verplaatst u op oneffen, steile en zanderige bodems. Veiligheidsschoenen aangepast aan deze barre omstandigheden zijn essentieel. Veiligheidsschoenen volgens norm S3 antislip kunnen aan uw behoeften voldoen. Ze zijn ook weerbestendig dankzij hun waterdichtheid.