Veiligheidssneakers

Een sportieve look op je werk? Het kan met onze moderne veiligheidsschoenen en -sneakers met ultiem sportieve uitstraling! Laag of hoog, deze sportieve werkschoenen beantwoorden aan de normen EN 20345 S1P en S3 (Gids voor normen EN 20345).
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Waarom kiezen voor een sportieve veiligheidsschoen?

Veiligheidsschoenen dragen is essentieel voor de bescherming van uw voeten. De veiligheidssportschoen is ontwikkeld om meer op een sportschoen te lijken dan op een veiligheidsschoen. Het belangrijkste voordeel is het gewicht. De veiligheidssportschoen is over het algemeen lichter dan een standaard veiligheidsschoen. Hij wordt door professionals bijzonder gewaardeerd vanwege zijn moderne stijl, zijn draagcomfort en souplesse, en voldoet aan de noodzakelijke normen voor professionals uit de industrie-, de horeca- en de bouwsector.

De veiligheidsschoen die bij uw beroepsactiviteit past

Afhankelijk van uw beroepsactiviteit en de risico’s waaraan u wordt blootgesteld, zal uw model veiligheidssportschoen moeten voldoen aan één of meer specifieke normen. Iedere norm beantwoordt aan bepaalde kenmerken die worden vertaald in een aanpassing van de schoen aan de werkomstandigheden. Omdat ze licht moeten zijn, zit er in veiligheidssportschoenen meestal geen metaal en worden ze voorzien van een lichtgewicht teenbescherming van composietmateriaal. De lichtste veiligheidssportschoenen zijn makkelijk te dragen en zorgen voor een uitstekende bescherming op de werkplek. Wij geven u de keuze uit een grote reeks modellen in diverse kleuren, voor dames en heren.

De mode van de sportieve veiligheidsschoen

De veiligheidssportschoenen, met hoge of lage schacht, sluiten aan bij de nieuwste trends, en combineren comfort, looks en bescherming. De meeste bekende sportmerken ontwikkelen ook hun aanbod van werkschoenen, bijvoorbeeld Puma, met de collectie Safety Shoes sportschoenen. De veiligheidssportschoen is comfortabel en trendy en biedt u kwaliteit en bescherming.

Een paar leren veiligheidssportschoenen heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en is in vele maten verkrijgbaar: van de kleinste tot de grootste. De sportschoen voor op het werk is aan verschillende omgevingen aangepast, en biedt alle garanties die van een veiligheidsschoen verwacht mogen worden: de teenbescherming, deschokdempende hak, de anti-perforatiezool, en ook een sportief uiterlijk!

Bekijk ons grote aanbod soorten veiligheidsschoenen die aan verschillende geldende normen voldoen, zoals SEVEO voor schoenen met antistatische zolen of HRO voor bescherming tegen temperaturen van 300 graden.