Werkledding voor chauffeur

Wegvervoerder, u werkt vaak in uw voertuig en legt heel wat kilometers af. U heeft aangename en comfortabele kleding nodig om mee te rijden. U bent ook aanwezig op de kades voor het laden en lossen. Voor uw eigen veiligheid draagt u goed zichtbare kledij. Tijdens het laden en lossen van goederen, moeten uw veiligheidsschoenen vermijden dat uw voet geplet wordt.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkbroek voor wegvervoerder

U brengt het meeste deel van u tijd door achter het stuur van uw voertuig. U bent op zoek naar soepele broeken zodat u op uw gemak kan zijn. De Stretch Jeans zal u zeker bevallen. Deze broeken combineren een ontspannen stijl, de stevigheid van jeans en het comfort van stretch. 

Tijdens het rijden of laden, u kan op elk moment met ongevallen geconfronteerd worden. Zichtbaar blijven is van essentieel belang voor uw veiligheid. U draagt het liefst goed zichtbare kledij. Onze collectie met goed zichtbare kledij (trui, gilet, vest en parka) is precies wat u zoekt.

Veiligheidsschoenen voor wegvervoeder

Het is uw taak om goederen te laden en lossen. Veiligheidsschoenen S1P of baskets S1P zijn nodig. Dankzij een beschermend omhulsel beschermen ze u tegen verplettering.

U bent veel onderweg, daarom verkiest u soepele en lichte schoenen zodat uw comfort tijdens de vele verplaatsingen gegarandeerd blijft.

Wanneer u buiten aan het werk bent, verkiest u veiligheidsschoenen volgens norm S3.