Werkkleding voor Houtbewerking

Als Houtbewerkers, werkt u in een werkplaats of op een werf. U draagt vaak zware ladingen en moet vaak vermoeiende posities aannemen, waardoor u soepele en aangename werkkleding nodig heeft. Uw veiligheidsschoenen moeten variëren naar gelang uw professionele omgeving. Op een werf werkt u vaak op instabiele grond. Hiervoor bevelen wij S3-veiligheidsschoenen aan. Op de werkplaats wordt u blootgesteld aan andere risico’s waar S1P-veiligheidsschoenen juist voor geschikt zijn.
Bezig met laden...
van de 15 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Of u nu timmerman, schrijnwerk, meubelmaker of een andere ambachtsman bent, ontdek onze verschillende kleding en schoenen voor professionals.

Kleding voor de houtbewerkers

U verkiest rekbare kledij die bovendien comfortabel is zodat u vrij kan bewegen. Stretch wordt gekenmerkt door de rekbaarheid. Het is daarom aangenaam om dragen voor deze ambachtslieden.

Wanneer u knielend werkt, verkiest u broeken waarin u kniebeschermers kunt plaatsen.

Veiligheidsschoenen voor houtbewerkers

De keuze van veiligheidsschoenen hangt af van uw werkomgeving.

Veiligheidsschoenen volgens norm S3 SRC zijn nodig wanneer u op werven werkt. Door de antislip zool, zijn ze geschikt voor werk op onregelmatige, gladde bodems en op verschillende hoogtes. Ambachtslieden die hun beroep in de werkplaats uitoefenen kunnen schoenen volgens norm S1P dragen, deze norm voorkomt gevaar op verplettering en perforatie van de zool.

Breng een bezoekje aan de Modyf blog voor meer informatie over de juiste schoenkeuze!