Werkbroeken

Stevige, functionele en moderne werkbroeken, tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Werkbroeken voor inde bouw of de industrie, voor de tegelzetter of voor de elektricien: elk beroep kent zijn eigen eisen. Om de voor u ideale werkbroek te vinden, kunt u onze werkbroeken per beroep bekijken of lees meer informatie over verschillende materialen "welk materiaal is geschikt voor mijn bedrijf".
Bezig met laden...
van de 3 pagina's
 • Bestsellers
 • Meest verkochte producten
 • Prijs oplopend
 • Prijs aflopend
per pagina

Werkbroeken voor werkplaatsen en andere activiteiten

Bij uw beroep is de werkbroek een onmisbaar item. Elk beroep vereist andere soort werkkleding. Om er zeker van te zijn dat u een werkbroek kiest die behoort bij uw beroep stellen wij u verschillende categorieën voor. Functionaliteit, comfort, stevigheid, over elk detail is nagedacht bij het maken van een kwaliteitsproduct, zodat u uw werk nog beter kan uitvoeren. Sommige beroepsgroepen, bijvoorbeeld in de bouw, hebben een werkbroek nodig met meerdere zakken terwijl andere beroepen baat hebben bij een regenbroek, een winterbroek of een jeansbroek. Zo zal een werkbroek in de bouw niet dezelfde zijn voor een stukadoor of schilder, die vaak binnen aan het werk is en voor een metselaar die buiten onder de meest barre weersomstandigheden werkt. De verschillende factoren maken uw keuze er niet makkelijker op. Daarom ontwikkelen wij een assortiment broeken die zo goed mogelijk toegespitst is op elke beroepsgroep!

Werkbroek, hoe kiest u hem uit?

Het assortiment

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, kunt u de voordelen van de producten raadplegen bij de productkenmerken van het item waarop u geklikt hebt. Hier volgt een lijst van werkbroeken en hun voordelen.

 • Gamma Stretch X: comfort en stevigheid (vervangt de gamma's Stretchfit en Stretchfit HR)
 • Gamma Stretchfit: comfortabel
 • Gamma Stretchfit HR: high resistance
 • Gamma Cargo: functioneel en praktisch
 • Gamma Starline: elk beroep een eigen kleur
 • Gamma Performance: industrieel werkjassen
 • Gamma Nature: bestendigheid
 • Gamma One: stijl en functionaliteit
 • Gamma Classic: polykatoen of 100% katoen

Al deze assortimenten zijn ontworpen vanuit de gedachte dat comfort en veiligheid belangrijk zijn. Toch biedt, afhankelijk van de gebruikte materialen, het ene assortiment andere voordelen en eigenschappen dan het andere. Ze beantwoorden aan de behoeften van de professional. Deze veiligheidsbroeken stellen de mensen in staat om onder goede omstandigheden te werken, en ze hebben elk ook hun eigen bijzondere voordeel.

De normen


De werkbroeken vallen onder de normen van de beschermende uitrusting en kleding. Alle broeken die op de website Modyf.nl worden getoond, voldoen aan de norm EN 340 die beantwoordt aan de algemene vereisten. Andere normen betreffen voornamelijk de slechtweerbescherming, lasbescherming, hitte- en lekbescherming. Hieronder vallen ook de normen voor brandweerkleding. Reflecterende kleding is soms noodzakelijk: u kunt bijvoorbeeld een werkbroek uitkiezen die is voorzien van reflecterende strepen voor activiteiten op de openbare weg. Werk veilig met betrouwbare werkbroeken van hoge kwaliteit!

Comfort, veiligheid, bescherming: welk materiaal kiest u?

De materialen die worden gebruikt voor de werkbroeken variëren onderling en kunnen bijdragen aan het comfort, de slijtvastheid en de souplesse. Als u de verschillende materialen en hun eigenschappen niet kent, zoek deze dan in de materiaalgids op. De gids geeft interessante informatie over de verschillende voordelen die deze werkbroeken hebben, en zo wordt u geholpen de juiste keuze te maken die bij uw werkomstandigheden past.

Voor volledige bescherming

Er wordt ook andere werkkleding aangeboden op Modyf.nl, die een complete bescherming bieden en op uw werkomstandigheden afgestemd zijn: