Winterkleding, Regenkleding

Grote keuze aan professionele regenkleding voor de herfst en vroege lente: Softshell, jasjes en regenpakken ... En voor de winter vindt u hier een ruime keuze aan werkkleding: parka's, jasjes, jacks, fleecejacks. Bescherm uzelf tegen de kou en slecht weer en profiteer van onze gunstigste prijs-/kwaliteitsverhouding!
Bezig met laden...
van de 4 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkt u buiten en zoekt u werkkleding die is aangepast aan de verschillende seizoenen? Voor zowel de lente, de herfst als de winter, vindt u hier werkkleding die perfect aansluit op de verschillende weersomstandigheden.

Professionele regenkleding

Voor de lente en de herfst zoekt u natuurlijk comfortabele wind- en waterdichte werkkleding. Een softshell-jack kan goed van pas komen om u tegen de regen te beschermen. De softshell-stof is hoofdzakelijk samengesteld uit polyester en is zowel waterafstotend als winddicht. En voor uw comfort is deze ook nog eens ademend.

Zoekt u een compleet regenpak, dan hebben we die ook in het assortiment. Regenpakken die voldoen aan de norm EN 343 zijn perfect waterdicht. En de prijs-/kwaliteitsverhouding op deze pakken is uitstekend!

Winterwerkkleding

's Winters wordt u blootgesteld aan lage temperaturen, aan sneeuw en aan wind. Daarom zoekt u kleding die geschikt is voor deze extremere weersomstandigheden.

Voor de echt koude dagen is thermo-ondergoed ideaal. Door dit onder uw werkkleding te dragen bent u extra tegen de kou beschermd. Helemaal winter-klaar zijn wat werkkleding betreft? Lees onze tips!

Veiligheidsschoenen voor de winter

Ook uw voeten worden in de winter blootgesteld aan lage temperaturen. Thermo-veiligheidslaarzen zorgen dat u warme voeten houdt en bieden bovendien de nodige bescherming tijdens het werk.

De veiligheidslaarzen voldoen aan de eisen van norm EN 20345 en tevens aan de CI-norm. Ze zijn dus geïsoleerd en beschermen tegen de kou.