Werkkleding voor Wegenbouw

U bouwt wegen, bruggen, pijpleidingen... U werkt aan openbare werken. U werkt buiten in extreme omstandigheden, ongeacht het weer. Uw werkkledij moet zich aan alle omstandigheden aanpassen en moet bovendien stevig zijn. Kies voor kleding uit canvas, zeer resistent, duurzaam en stevig.
Bezig met laden...
van de 3 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broeken voor openbare werken

U voert overheidsopdrachten uit en werkt dus vooral in open lucht. Uw arbeidsomstandigheden zijn moeilijk en uw professionele kleding moet zeer resistent zijn.

De werkbroeken Premium Line, vooral gemaakt uit polyester, zijn zeer robuust. Versterkingen ter hoogte van de knieën bieden een weerstand tegen afschuren. Deze broeken garanderen ook comfort dankzij de elastische taille en rekbare delen ter hoogte van het kruis, de knieën en de taille.

Signalisatiekledij voor openbare werken

Voor uw bescherming en om zichtbaar te blijven op de werven, draagt u ook goed zichtbare kledij. Essentieel voor uw veiligheid, signalisatiekledij is verplicht voor professionals in de openbare werken.

Voor meer informatie over de regulering met betrekking tot zichtbare kledij.

Veiligheidsschoenen voor openbare werken

Op de werven en wegen, u beweegt vaak op oneffen, gladde of modderige bodems. Uw veiligheidsschoenen moeten daarom antislip zijn. U verkiest hoge veiligheidsschoenen voor uw comfort en om uw enkels beter te ondersteunen.

De hoge veiligheidsschoenen Caterpillar Traction kunnen aan uw eisen voldoen. Ze zijn bovendien antislip dankzij norm S3 HRO SRC. De versterkingen ter hoogte van de enkel, de hak en de neus bieden meer bescherming. Een ergo anatomische zool, die bovendien ademend, antibacterieel en verwisselbaar is, verbetert uw comfort.