Werkkleding voor Loodgieter

Aangezien u vooral op werven werkt, moet u vaak in ongemakkelijke posities werken. U verkiest flexibele, professionele outfits zodat u vrij kan bewegen. U bent vaak aan het werk op natte vloeren en in natte omgevingen, daarom is het voor u nodig om S3 SRC veiligheidsschoenen te dragen die bovendien ook antislip zijn.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor loodgieter

Als loodgieter neemt u vaak oncomfortabele houdingen aan. U verkiest comfortabele en duurzame werkkledij. De Starline collectie kan aan uw behoeften voldoen.

Ter hoogte van de knie zijn versterkingen in cordura geplaatst om zo de slijtvastheid te verhogen. Het is ook mogelijk kniebeschermers te plaatsen om zo het comfort nog te verbeteren. Deze broek is niet enkel stevig en comfortabel, maar ook zeer functioneel dankzij de vele zakken. Bovendien zijn de Starline outfits beschikbaar in koningsblauw, een zeer populaire kleur bij loodgieters.

Schoenen voor loodgieter

Op werven of bij mensen thuis, u werkt op gladde vloeren en bent vaak blootgesteld aan het risico op valpartijen. Uw veiligheidsschoenen moeten daarom antislip en waterafstotend zijn, dit komt overeen met de S3-norm.

De Sympatex hydr S3 SRC HRO WR schoenen kunnen aan uw behoeften aangepast zijn. Deze schoenen zijn antislip volgens de SRC-norm. Dankzij een Sympatex membraan, zijn ze ook nog eens waterdicht. Een anti-perforatie zool in Kevlar Modyflex zorgt ervoor dat deze schoenen soepel en licht zijn, waardoor comfort gegarandeerd wordt, zelfs wanneer u knielend werkt.