Werkkleding voor Bestuurder

Heftruckchauffeur, u werkt vooral in het magazijn of de winkel. U ontvangt, bereidt en verzendt de bestelling. U draagt en verplaatst vaak goederen en wordt vaak geconfronteerd met lastige houdingen.U verkiest daarom soepele kleding waarin u makkelijk kan bewegen.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor heftruckchauffeur

Bewegingsvrijheid is essentieel voor u. De broek Action kan aan uw eisen voldoen. De broek geniet van een opmerkelijk comfort dankzij de verstelbare taille en de samenstelling uit rekbaar materiaal.

De Stretch Jeans zouden u ook wel eens kunnen bevallen. Dankzij de samenstelling uit Stretch, verkrijgt u een casual look waarin u vrij kan bewegen.

Veiligheidsschoenen voor heftruckchauffeur

U werkt ook met paletwagens en heftrucks om uw baan makkelijker te maken. Deze mechanische apparaten stellen u bloot aan verschillende risico’s waaronder het pletten van ledematen of valpartijen. Om uzelf te beschermen zijn veiligheidsschoenen onmisbaar.

U verplaatst u veel in het magazijn, daarom zijn flexibele en lichte veiligheidsschoenen het meest geschikt voor u. Combinatie van look en comfort, u kunt ook kiezen voor veiligheidsbaskets.