Werkkleding voor Monteur

Mecaniciens, jullie demonteren, controleren en herstellen voertuigen en werken vaak in ongemakkelijke posities. Voor uw eigen comfort verkiest u slijtvaste outfits waarin u makkelijk kan bewegen.
De werkkledij van de Starline collectie is precies wat u zoekt. Comfortabele en stevig, bovendien ook zeer functioneel dankzij de verschillende zakken.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor mecanicien

Om wagens te controleren, demonteren en repareren neemt u vaak vermoeiende posities aan. Uw kleding moet zowel soepel als robuust zijn.

De Starline collectie kan aan uw arbeidsomstandigheden worden aangepast. Deze broeken bestaan vooral uit polyester en zijn daardoor erg robuust. Versterkingen op de knieën in Cordura bieden meer weerstand tegen afschuren.

Om comfortabel op uw knieën te kunnen werken, zijn er stukken voorzien waarin u kniebeschermers kunt plaatsen.

In de winter wordt u blootgesteld aan koude. De thermische truien Luca zorgen ervoor dat u de lage temperaturen in de werkplaats kunt bestrijden.

Veiligheidsschoenen voor mecaniciens

In de werkplaats kan de bodem bedekt zijn met olievlekken. U draagt antislip veiligheidsschoenen om te vermijden dat u uitglijdt.

Wanneer u mechanische werken uitvoert, neemt u niet zo comfortabele houdingen aan. Daarom verkiest u soepele en lichte schoenen. De Song Plus veiligheidsschoenen, norm S1P SRC, verenigen comfort en weerstand tegen oliën en koolwaterstoffen, de prijs-kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard!