Bezig met laden...
van de 2 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkshirt Würth Modyf

Ons werkshirt assortiment is in meerdere categorieën in te delen. Veel van onze T-shirts zijn 100% katoen en Oeko-Tex-gecertificeerd. Zij garanderen bijvoorbeeld een gezond kledingstuk voor uw lichaam en huid. Bepaalde modellen zijn ook anti-uv en anti-bacterieel. Ontdek ook het werkshirt met lange mouwen voor het tussenseizoen dat als voordeel heeft dat het dunner en lichter is dan een werktrui. We bieden high visibility T-shirts voor professionals in de bouwnijverheid of corporaties.

Meer dan 20 merken t-shirts

Ontdek meer dan 40 merken T-shirts op Modyf.fr, en kies voor een kledingstuk dat aan uw beroep is aangepast. De T-shirts uit deze categorie zijn allemaal gemaakt en geselecteerd volgens een kwaliteitsbenadering die garant staat voor een betrouwbaar product dat aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien zijn ze modern en trendy. Voor professionals die een alternatief zoeken voor een formeler T-shirt, ontdek onze professionele polo's, en onze werkoverhemden. De polo's en overhemden die geschikt zijn voor klantcontact garanderen bovendien dat u uw werk doet in kwaliteitskleding.

Ontdek de stijl die bij u past!

De werkshirts passen bij de broeken, salopetten en overalls die Modyf.nl aanbiedt. Zorg voor een professionele look met deze moderne stijlvolle kleding: