Lage werkschoenen

Hier vindt u lage veiligheidsschoenen - lage en hoge werkschoenen, werksneakers (veiligheidssneakers) en veiligheidslaarzen (laarzen en hoge schoenen) - die beantwoorden aan de Europese normen EN 20345 (informatie over de normen en veiligheidsschoenen) en S1, S1P, S2 of S3.
Bezig met laden...
van de 2 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Welke schoen past het best bij mijn beroep?

Alles hangt af van uw activiteiten: elk beroep heeft zijn eigen vereisten. Professionals die in lastige omstandigheden werken geven vaak de voorkeur aan de S3-schoen. Hiernaast zijn de S1P-schoenen aangepast aan een droge omgeving en aan binnenberoepen (tegelzetters, winkeliers, meubelmakers, etc.). Bekijk onze gids met de EN 20345-norm of stel uw vragen via de live chat, rechtsonder in het scherm.

Lage veiligheidsschoenen: wat te kiezen?

Op Modyf.nl vindt u een ruime keuze aan lage veiligheidsschoenen. Er zijn meerdere merken beschikbaar (Puma, Timberland, Caterpillar), en natuurlijk de Würth MODYF schoenen. Hun ontwerp is geïnspireerd op professionals en gebaseerd op uw feedback en de beoordelingen die u achterlaat. Vele verschillende looks en stijlen zijn mogelijk: van de traditionele lage schoen tot de sportieve veiligheidsschoen. Maak een keuze en draag de veiligheidsschoenen die een casual ontspannen look bieden of juist de schoenen met een professionele look.

Ontdek onze verschillende types veiligheidsschoenen

Onze ook onze andere categorieën veiligheidsschoenen: