Werkkleding voor Meubelmaker

U ontwerpt en restaureert meubels en doet dit voornamelijk in de werkplaats, u bewijst uw aandacht voor details. U werkt vaak in lastige posities, daarom verkiest u lichte en aangename outfits. Stretch werkkleding zou wel eens aan uw behoeften kunnen voldoen. Om het risico op ongevallen met machines zoals de zaag, de vlakbank en de schaaf te beperken, moeten uw outfits aangepast zijn of moeten uw broeken een rechte snit hebben.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Outfit voor schrijnwerker

Om af te kunnen wisselen tussen zwaar werk, zoals het dragen van zware ladingen, en nauwkeurige werkjes, zoals afwerkingen, moet uw werkkledij comfortabel zijn.

Zeer comfortabel, de Stretchfit collectie voldoet aan uw behoeften. De Stretch stof combineert flexibiliteit en weerstand, hierdoor past het steeds bij het werk dat u doet. U kan uw beroep uitoefenen en terwijl genieten van een ultieme bewegingsvrijheid.

Stretchfit kleding is verkrijgbaar in grijs, beige en blauw. Om van stijl te variëren bevat de collectie broeken, vestjes, overalls, gilets en bermuda’s.

Schoenen voor schrijnwerker

Het dragen van zware ladingen en het maken van meubels stelt schrijnwerkers bloot aan heel wat risico’s. Schoenen volgens norm S1P beschermt tegen risico op verplettering dankzij een beschermend omhulsel.

Gemaakt om uw beroep uit te kunnen oefenen in vermoeiende posities, soepele en lichte schoenen worden geapprecieerd door schrijnwerkers, omdat ze voor meer bewegingsvrijheid zorgen.