Werkkleding voor Industrie

Van de metaal- tot de betonindustrie, de precieze sector doet er niet toe. De keuze van uw werkkledij en veiligheidsschoenen moet gebaseerd zijn op uw werkomgeving.
Wat uw specialiteit ook mag zijn, u verkiest soepele werkkledij waarin u vrij kunt bewegen.
Bezig met laden...
van de 15 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Professionele kleding voor de industrie

U werkt in de industrie? Om uw werk kalm uit te kunnen voeren, heeft u nood aan kleding die aan uw arbeidsomstandigheden aangepast zijn. Of u nu arbeider, technicus, onderhoudstechnicus of fabrikant bent, u kiest comfortabele werkkledij.

Uw kleding moet ook rekening houden met de risico’s verbonden met uw beroep. Wanneer u in contact komt met vlammen en warmte, is katoen het meest geschikt.

Professionals die moeilijk werk verrichten, verkiezen stevige broeken.

Veiligheidsschoenen voor de industrie

Specialist uit de textielindustrie, u werkt voornamelijk binnen. Veiligheidsschoenen S1P (omhulsels en anti-perforatie), zoals Timberland Bradford, kan aan uw behoeften voldoen.

Sterker, schoenen volgens norm S3 zijn aangepast aan personeel dat in minder comfortabele omstandigheden werkt, buiten of in een vochtige omgeving.

Professionals die bezig zijn met lassen, kiezen best voor Welder veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor de risico's op brandwonden en projectie van metalen.