Opruiming

Opruiming van werkkleding en veiligheidsschoenen tegen lage prijzen. Profiteer van onze restantenverkoop tegen dumpprijzen. Zolang de voorraad strekt !
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

PROFESSIONELE KLEDING MET KORTING

Misschien kunt u uw werkkleding goedkoop bij de afgeprijsde artikelen aanschaffen? Wij bieden u de gunstigste prijzen bij de aanschaf van werkkleding en veiligheidsschoenen voor dames en heren. Onze artikelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: grijs, zwart, blauw, oranje... van XS tot XXXL, en ze voldoen bovendien aan de wettelijke normen die gelden voor bescherming tegen de risico's van verschillende beroepsgroepen.

Binnen onze collectie zult u veel soorten werkkleding aantreffen van goedkopere merken. Beknibbel niet op kwaliteit, welk beroep u ook uitoefent (ambachtelijk werk, doe-het-zelf-winkels, de bouw, autohandel, etc..), kies adequate kleding voor uw functie. Om te kunnen werken in de beste omstandigheden, schaft u adequate kleding aan die mooi staat, en die gemakkelijk zit en stijl verschaft.

Voor professionals in de openbare werken stellen we een collectie beschikbaar van betaalbare reflecterende kleding. U kunt uw betaalbare uitrusting of kleding aanvullen met onze gunstig geprijsde accessoires en beschermende persoonlijke uitrusting.

Zoek naar hartenlust in ons ruime assortiment betaalbare werkkleding. Heeft u regelmatig contact met klanten? Kies dan voor werkkleding die geschikt is voor klantcontact. Uw werkoutfit vertegenwoordigt uw bedrijf en dient een bepaalde professionele uitstraling te hebben. We stellen een ruime keuze comfortabele en stijlvolle kledingstukken tegen lage prijzen tot uw beschikking. Ontdek en bestel een goedkoop kledingstuk met uw logo, van katoen of van synthetisch textiel, ideaal om uw professionele activiteiten in uit te voeren.

Werkpolo's met veiligheidsschoenen S1P of S3, maar ook werkoverhemden en broeken. Kies uw werktenue tegen voordelige tarieven op basis van uw professionele behoeften. Ontdek ook blauwe werkoveralls met speciaal opruimingstarief en onze voordelige werkjeans.

ZOMERKLEDING HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Pas uw outfit aan het seizoen aan zodat u kunt blijven werken in de juiste omstandigheden. Kies items in lichte stoffen speciaal ontworpen voor hoge temperaturen die u tegen de warmte kunnen beschermen. Voor warm en zonnig weer is er een aanbieding met werkshirts, werkshorts en bermuda's.

Warm blijven tegen lage prijzen

Het is ook belangrijk om een voordelige outfit voor de winter te kiezen. Een outfit die u beschermt tegen de kou wanneer u buiten werkt, maar die toch betaalbaar is.
U vindt in onze collectie kleding tegen lage prijzen: werkvesten, werkjasjes, werkpoloshirts, werkshirts en werkparka's of werktruien met ronde hals, V-hals of hoge kraag, en fleecetruien in de aanbieding.