Veiligheidsschoenen voor dames

Ontdek onze selectie van unisex veiligheidsschoenen en dames-werkschoenen, beschikbaar vanaf maat 36. De speciaal voor dames ontwikkelde MYSTIC & MAGIC en Puma Miss Safety zijn onze allerlichtste modellen.
Bezig met laden...
van de 2 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Veiligheidsschoenen dames

Op het gebied van werkkleding voor vrouwen biedt onze collectie veiligheidsschoenen voor vrouwen en unisex schoenen. Ze zijn beschikbaar vanaf maat 36 en het zijn comfortabele en stevige schoenen. Deze werkschoenen zijn zowel elegant als comfortabel en voldoen volledig aan uw eisen. Maak van uw vrouwelijkheid een pluspunt op het werk en draag veiligheidsschoenen die veilig en toch stijlvol zijn!

Veiligheidsschoenen voor vrouwen, hoe maakt u een keuze?

U vindt bij ons altijd een goede schoen: voor elke smaak, voor elk beroep en alle werkomstandigheden, voor elke voet een gepaste schoen! Lage of hoge veiligheidsschoenen voor vrouwen: wij bieden een ruime keuze aan veiligheidsschoenen dames, die voldoen aan al uw eisen. Kies voor een vrouwelijke stijl met de lage veiligheidsschoen voor dames Puma Technics of kies voor een meer sobere stijl met de basketbalschoen voor dames, de Modyf Jogger!

Werk in stijl: vrouwelijk en professioneel tegelijk

Heeft u veiligheidsschoenen nodig voor uw werk? Vanaf nu werkt u in stijl! Koop een paar elegante werkschoenen , speciaal ontworpen voor vrouwen, die de kenmerkende eigenschappen behouden hebben die onmisbaar zijn voor uw veiligheid.

Damescollectie: maak uw outfit compleet!

Behalve veiligheidsschoenen voor dames hebben wij ook werkbroeken en werkjasjes, aangepast aan de vrouwelijke vormen en met een vrouwelijke uitstraling! Maak uw outfit compleet met relaxte, moderne kleding: ideaal om uw bedrijf een jonge uitstraling te geven.

Onze verschillende categorieën veiligheidsschoenen voor vrouwen.

Vrouwen werken in alle sectoren van de arbeidsmarkt en op allerlei soorten, heel diverse werkplekken zoals bouwplaatsen, transport en logistiek, industrie, in de petrochemische industrie etc. Op elke werkplek moet het vrouwelijk personeel dus voorzien zijn van veiligheidsschoenen die hen beschermen tegen de risico’s van hun specifieke beroep. Stalen neuzen tegen verplettingsgevaar als er zware voorwerpen op de voet vallen, HRO modellen tegen extreme warmte, hakken met schokabsorptie, antislipzolen, waterdichte laarzen om op koud en vochtig terrein te werken, onze veiligheidsschoenen voor vrouwen beantwoorden aan uw wensen en zijn verkrijgbaar in kleine maten.

Ontdek al onze categorieën damesveiligheidsschoenen die bescherming bieden bij uw werk, in de bouw, de industriële sector of dienstverlening (logistiek, horeca).