Werkkleding voor Administratie

Als u werkt voor de gemeente, werkt u in verschillende omstandigheden. U bent op zoek naar professionele kledij waarin u makkelijk kan bewegen en die u in alle omstandigheden kan dragen. Voert u wegwerkzaamheden uit? Zorg er dan zeker voor dat u bent uitgerust met goed zichtbare kleding.
Bezig met laden...
van de 15 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Outfits voor gemeente en administratie

U werkt binnen en dus verkiest u soepele en duurzame kledij. De collectie Stretch jeans kan u vast overtuigen. De broek Cargo combineert comfort met duurzaamheid en dit zowel voor mannen als vrouwen. Stretch jeans of de Cargo broek, kies een van deze twee broeken als u op zoek bent naar een ongedwongen, professionele look.

U werkt vooral buiten en wordt blootgesteld aan moeilijke werkomstandigheden. U verkiest duurzame en comfortabele kledij. Stretch verbetert het comfort dankzij de elastische mogelijkheden. Werkoutfits in stretch kunnen aan uw eisen voldoen.

Veiligheidsschoenen gemeente en administratie

Of u binnen of buiten werkt, het dragen van schoenen is altijd verplicht.

Binnen volstaan veiligheidsschoenen volgens norm S1P. Dankzij het omhulsel beschermen ze u tegen verplettering en risico’s op het perforeren van de zool.

Wanneer u buiten werkt, heeft u nood aan S3-veiligheidsschoenen.

Aanvullende veiligheidsnormen kunnen toegevoegd worden in functie van uw werkomgeving: SRC, HRO, WR... Meer informatie over normen.