Werkkleding voor Lasser

Nauwgezet en verantwoordelijk, u oefent uw beroep uit in de werkplaats of op werven. Of u rechtstaand werkt of in ongemakkelijke posities, u bent voortdurend blootgesteld aan verschillende risico’s waaronder ook warmte en vlammen.
Om u te beschermen tegen zulke ongevallen hebben we multinorm kledij, speciaal aan uw beroep aangepast. Deze kleding voldoet aan verschillende normen, waaronder risico’s verbonden met lassen, hoge temperaturen, vlammen...
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor lasser

Lasser, u werkt dagelijks met fakkels, lasapparatuur of plasma cutters... en dit om delen te assembleren of renoveren. Dit gereedschap stelt u bloot aan risico’s zoals brandwonden, projecties... Werkkledij voor lassers is dus essentieel voor uw veiligheid. Multinorm kledij beschermt u tegen verschillende risico’s.

U werken in ongemakkelijke houdingen, vooral wanneer u op grote werven werkt (reparatie van boten, vliegtuigen...). De tweede prioriteit is het comfort van uw werkoutfits. Multinorm broeken passen zich aan uw taille aan dankzij een elastiek. Het is ook mogelijk kniebeschermers te plaatsen om zo het comfort nog te verbeteren.

Schoenen voor lasser

Uw voeten worden ook blootgesteld aan risico’s op projecties en brandwonden. Welder veiligheidsschoenen, speciaal ontworpen voor metaalbewerkers kunnen aan uw behoeften voldoen. De schoenen zijn bestand tegen hitte tot 300°C. Een tong met versterkte naden bedekt de veters. Voor extra veiligheid kunt u kiezen voor nomex veters, deze zijn moeilijk brandbaar en zelfdovend.