Werkkleding voor Bouvwak

Of u nu een bouwvakker, schilder, werknemer of pleisterwerker bent, u werkt vooral buitenshuis en op bouwterreinen. Om uw beroep veilig uit te kunnen oefenen, heeft u behoefte aan stevige en duurzame werkkleding. Kleding in Cordura of in Ripstop zou wel eens aan uw dagelijks leven aangepast kunnen zijn.
Om uw voeten te beschermen verkiest u veiligheidsschoenen volgens de S3 SRC-norm. Dankzij de samenstelling uit duurzaam leder, zijn deze schoenen ook antislip.
Bezig met laden...
van de 15 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

broek voor bouwsector

Als professionals in de bouw of openbare werken, werkt u in extreme weersomstandigheden. Uw werkkledij moet duurzaam zijn en moet ervoor zorgen dat u makkelijk kan bewegen.

Warme en waterdichte kleding is onmisbaar tijdens de winter. Kies zelf fleece truien en professionele bloezen uit die bestand zijn tegen kou, regen en wind.

Veiligheidsschoenen voor de bouwsector

Op werven werkt u op verschillende hoogtes en op oneffen grond. Voor uw eigen veiligheid kiest u het best veiligheidsschoenen volgens de S3 SRC-norm, liefst in leder voor meer stevigheid. Dankzij de SRC-norm zijn uw schoenen bovendien antislip.

U verkiest hogere schoenen om uw enkel te ondersteunen of lage schoenen voor meer comfort en flexibiliteit, afhankelijk wat het best bij uw beroep past.

Bij koud weer kiest u het best voor veiligheidslaarzen die bovendien gevoerd zijn zodat uw voeten warm blijven.