Werkkleding voor Automonteur

U grijpt in op wegen en snelwegen om chauffeurs te depanneren. U werkt voornamelijk buiten of in uw sleepwagen. Voor uw veiligheid draagt u goed zichtbare kledij. Uw professionele outfits moeten ook comfortabel en robuust zijn en moet zich aan de koude en warmte kunnen aanpassen.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor hersteller

Hersteller, u werkt buiten of in uw vrachtwagen. Uw professionele outfits moeten aan de verschillende werkomgevingen aangepast zijn.

Om in te grijpen langs de kant van de weg zijn goed zichtbare werkoutfits een echte must voor uw veiligheid. De Parka 5 in 1 Executive kan geschikt zijn voor u. Regen of hitte, deze parka past zich aan alle situaties aan. Deze parka heeft een intern jasje met of zonder mouwen en een vestje met of zonder mouwen.

U wordt geconfronteerd met verschillende weersomstandigheden en bent op zoek naar warme kledij voor tijdens de winter. Met de thermische Stretchfit-collectie wordt u beschermd tegen de koude. Soepel, deze broeken garanderen een optimaal comfort om in te grijpen bij pannes.

Tijdens de sleepwerken, is het de bedoeling dat u voertuigen repareert. U verkiest robuuste broeken. De broek Caterpillar C820 kan aan uw professionele omstandigheden aangepast zijn. Zeer goed bestand tegen slijtage, de broek is ook zeer functioneel dankzij de vele zakken.

Veiligheidsschoenen voor hersteller

U rijdt dagelijks met een sleepwagen, daarom verkiest u comfortabele, lichte veiligheidsschoenen die aan elke situatie aangepast zijn. De veiligheidssneakers Puma Motorsport, volgens norm S3 HRO SRC, kunnen aan uw eisen voldoen. Een omhulsel uit composiet en de technologie Puma iCELL zorgen ervoor dat deze schoenen licht zijn en bovendien comfortabel zijn tijdens het rijden.

Comfort, zowel in de zomer als in de winter. Waterafstotend, uw voeten blijven ook droog bij nat en regenachtig weer. In de zomer wordt de verluchting versterkt dankzij de BreathActive voering.