Werkkleding voor Ketelmaker

Slim, nauwkeurig en voorzichtig, u geeft vorm aan metaal om de meest uiteenlopende onderdelen te maken. Om de verschillende onderdelen te assembleren, maakt u gebruik van lasmateriaal, branders... U bent elke dag blootgesteld aan het risico op brandwonden, projecties, warmte,... Kies daarom voor multinorm kleding, om u tegen verschillende risico’s te beschermen.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkkleding voor koperslager

Of u in de werkplaats, op de werf of op de site werkt, u bent hoe dan ook blootgesteld aan de gevaren die gepaard gaan met uw beroep. Om uzelf tegen deze gevaren te beschermen kiest u best voor multinorm kledij. Deze outfits uit 99% katoen smelten niet.

Tijdens uw werk draagt u belangrijke ladingen, zoals metalen items en machines, die uw kleding kunnen beschadigen. Daarom verkiest u robuuste kledij. Multinorm broeken zijn versterkt om weerstand tegen afschuren te verbeteren.

Veiligheidsschoenen voor koperslager

Het dragen van zware lasten en het uitvoeren van laswerken is voor u dagelijkse realiteit. Om risico’s op verplettering te voorkomen verbonden met valpartijen en risico’s op projectie, kiest u voor Welder veiligheidsschoen: Verder hebben ze ook weerstand tot hitte tot 300°C en ze zijn voorzien van een tong die de veters bedekt.