Reflecterende Kleding

Signaalkleding voor de beste prijzen. Hier vindt u een compleet assortiment veiligheidskleding met een hoge zichtbaarheid, volgens de norm EN 471. Vesten, broeken, jassen, windjacks, parka's, polo's en T-shirts voor zichtbaarheid van top tot teen!
Bezig met laden...
van de 2 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Deze fluorescerende signalisatiekleding, in de kleuren oranje en geel, is aangepast aan werkzaamheden op het wegennetwerk en op tijdelijke werkplaatsen. Ze voldoen bovendien aan de eisen zoals beschreven in het besluit van 5 en 6 november 1992.

Voor wie is de high visibility kleding bedoeld?

De fluorescerende high visibility kleding is niet alleen beschikbaar voor beroepen in de bouwnijverheid. Werknemers van een afvalbedrijf, personeel dat werkzaam is op de landingsbanen van luchthavens, transport- en hulpdiensten (EHBO) dienen allemaal goed zichtbare werkkleding te dragen. Hij wordt 's nachts gedragen, en reflecteert dan het kunstmatige licht van koplampen of projectoren, maar ook het daglicht voor betere ongelukkenpreventie.

Ontdek op modyf.nl al uw high visibility kleding. De signalisatiejacks, fluorescerende broeken, truien met reflecterende banden, de high visibility T-shirts en de fluo gilets, met of zonder verschillende zakken, zijn beschikbaar tegen de laagste prijzen: elk product en elke klasse voldoet aan specifieke behoeften. De high visibility kleding is een goed middel bij de veiligheid van personen op de werkplaats of in een andere sector waar zichtbaarheid een must is.

De werknemers betere zichtbaarheid bieden

De lichtgevende kleur en de reflecterende kenmerken zorgen ervoor dat werknemers zichtbaar zijn voor andere personen op de werkplaats. Ze kunnen ook direct geïdentificeerd worden door mensen buiten: voetgangers, weggebruikers, diverse bezoekers, etc. De ISO EN 20471-norm staat garant voor een product dat aan alle eisen van uw beroep voldoet, waarvan het ontwerp past binnen strenge regels en die een uitstekende signalisatie garandeert: de fluorescerende kleur en reflecterende stroken.

Maar het high visibility kledingstuk moet ook aan andere vereisten van uw beroep voldoen. Een PU of polyurethaan coating kan efficiënte bescherming bieden tegen slecht weer, met bovendien een uitstekende waterdichtheid. Een warme voering beschermt u tegen de kou als u op de werkplaats bent of buiten de deur werkt. En de verwijderbare mouwen bieden u het beste comfort. Katoen, polyester, technische stof of een toegevoegde waterdichte coating, in meerdere kleuren, en diverse soorten textiel afhankelijk van de behoeften en de seizoenen. Uw fluorescerende outfit dient comfortabel en praktisch te zijn: veel zakken, uitneembare mouwen, trekkoorden aan de polsen. Inzetstukken en inserts kunnen de drukgebieden verstevigen voor meer stevigheid of soms ook meer comfort. Het fluo harnas kan heel handig zijn omdat het weinig ruimte inneemt en een minimaal gewicht heeft.

Selecteer de kleur en maat van uw keuze, toon de beschikbare producten en win tijd bij uw zoekopdracht!

Vul uw tenue aan op modyf.nl

Vul uw werktenue aan met onze categorieën werkkleding: