Werkkleding voor Technicus

Technicus, u werkt vaak rechtstaan. Uw werkkleding moeten comfortabel zijn en moet bovendien de nodige veiligheid leveren.
Ongeacht de industrie waarin u werkt, werkkleding uit 100% katoen is een echte must, omdat ze resistent zijn tegen verschillende situaties.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor technicus

Werkt u in contact met vlammen en hitte? De Basic Reflex collectie is gemaakt uit 100% katoen. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze collectie is onverslaanbaar!

Als u in de metaalindustrie werkt, is multinorm kleding meer geschikt, deze bieden ook een volledigere bescherming.

Veiligheidsschoenen voor technicus

U werkt vooral rechtstaand, daarom verkiest u lichte veiligheidsschoenen. Uw veiligheidsschoenen moet variëren naar gelang uw professionele omgeving.

Als u in de voedingsindustrie werkt, dragen antislip schoenen de voorkeur. De Puma Clarity veiligheidsschoenen kunnen aan uw eisen voldoen. Volgens norm S3 bevatten ze ook een gladde, antislip zool.

Als u in de metaalindustrie werkt, zullen de Welder veiligheidsschoenen u de veiligheid bieden die u nodig heeft. Welder schoenen zijn speciaal ontworpen tegen het risico op projectie van gesmolten metaal en risico op brandwonden.