Werkkleding voor Timmerman

U moet ingrijpen in de bouw of renovatie, duurzame kledij is daarom essentieel. Om volledig vrij te kunnen werken op daken verkiest u soepele, uitrekbare en functionele broeken.
Aangezien u buiten werkt, bent u blootgesteld aan weersomstandigheden. U krijgt vaak te maken met koude en bent daarom op zoek naar warme en waterdichte kleding. In de zomer verkiest u bermuda’s en vestjes om uw comfort te verbeteren.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor timmerman

U werkt vooral aan de bouw van skeletten, daarom verkiest u duurzame broeken die ook comfort bieden.
Als u liever een traditionele outfit wil, kies dan voor de largeot. Wanneer u voor een moderne look gaat, zullen de Stretchfit en Premium Line collecties u zeker bevallen.

Praktisch en uiterst stevig, de Premium Line collectie voldoet aan uw verwachtingen.

De Stretchfit thermische collectie is geschikt voor tijdens de winter. Stretchfit thermische kledij is rekbaar en comfortabel. De combinatie van stretch en thermische voering is ideaal om dragen tijdens werkactiviteiten in open lucht bij koude temperaturen.

Schoenen voor timmerman

U werkt vooral op daken en aan frames, voor uw eigen veiligheid verkiest u schoenen volgens norm S3 SRC of schoenen voor dakwerkers, die nog meer grip hebben. U verkiest lage, comfortabelere en soepelere schoenen voor het tussenseizoen en de zomer. In de winter zullen hogere, gevoerde schoenen u beschermen tegen de kou.