Werkkleding voor Logistiek en Transport

U werkt in de transportsector, u moet vaak zware ladingen en grote objecten dragen, u verplaatst zich vaak en werkt in niet zo comfortabele posities. U heeft duidelijk nood aan stretch kleding die het mogelijk maakt vrij te bewegen.
Bezig met laden...
van de 15 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Outfits voor mensen in de transport en logistieke sector

Om makkelijk om te kunnen schakelen tussen het dragen van zware ladingen en frequente verplaatsingen, moet uw professionele kleding soepel en comfortabel zijn.

Stretchfit kleding en Stretch jeans zullen uw dagelijks leven makkelijker maken. De Stretch stof verzekert een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid om u tijdens uw werk van alle comfort te voorzien.

Twijfel niet om een broek of vest te dragen die de rug bedekt, om de kou te bestrijden. De ademende Parka Casual kan aan uw verwachtingen voldoen.

Schoenen voor mensen in de transport en logistieke sector

Vervoerder, verhuizer of professional in de logistieke sector, u verwacht allemaal hetzelfde van uw veiligheidsschoenen. U draagt de gehele dag meubels en dozen, waardoor u het risico loopt dat er iets op uw voeten valt.

De S1P veiligheidsschoenen kunnen geschikt zijn voor uw werkomgeving, doordat ze uitgerust zijn met een beschermend omhulsel.

Door de vele verplaatsingen, te voet of met een voertuig, bevelen wij lage veiligdsschoenen aan die verplaatsingen niet nog moeilijker maken. Daarom zullen onze veiligheidssneakers u bevallen! licht en flexibel, kies voor een sportieve look in alle veiligheid

Wanneer u buiten moet werken, zijn S3 waterdichte schoenen de beste keuze.