Merken Workwear op MODYF.nl

Om kwalitatief hoogstaande werkkledij en outfits te kunnen leveren, werkt MODYF samen met de grootste merken uit de workwear sector.

Werkkledij en - schoenen van merken

Logo Würth MODYF

Al meer dan 10 jaar stelt MODYF moderne en comfortabele veiligheidskleding en -schoenen voor aan professionals.

Timberland Pro logo

Een combinatie van duurzaamheid, stijl en prestatie: de werkkledij Timberland Pro Series is aangepast aan professionals die buiten werken (bouwvakkers, tuinarchitecten,...). De versterkte veiligheidsschoenen Timberland Pro Series zijn ideaal om buiten te werken. Deze schoenen combineren duurzaamheid met comfort.

Puma Safety Shoeslogo

Bij de Puma Safety shoes wordt sporttechnologie gecombineerd met veiligheid, hierdoor ontstaan lichte en comfortabele schoenen die eruit zien als sneakers.

Caterpillar Workwear Logo

De professionele Caterpillar kledij staat bekend om haar duurzaamheid en de vele praktische kanten. Deze kledij is geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Voor een superieur comfort en een uitstekende duurzaamheid combineren de Caterpillar schoenen flexibiliteit en stevigheid.

Logo Mascot Workwear

Stevigheid, stijl en comfort. De outfits van Mascot Workwear zijn ontworpen voor veeleisende werknemers.


Meer merken op Modyf?

Op MODYF voldoet de voorgestelde kledij aan de behoeften van de professionals. Als u meer merken wil zien, aarzel dan zeker niet om op uw favoriete merk te stemmen.

ajax