Werkjassen

Alle jassen zijn met met een bijpassende werkbroek te combineren tot een tweedelige overall. Voor de winter, bieden onze gewatteerde jassen de beste bescherming tegen de kou.
Bezig met laden...
van de 3 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Deze werkjassen zijn stevig, praktisch en modern, met de beste prijs-/kwaliteitverhouding, ontworpen voor alle beroepen, van nijverheid tot industrie, van metselaar tot loodgieter.

Werkjacks van kwaliteit op MODYF.NL

Werkjassen vormen een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van iedereen die werkkleding nodig heeft. Vergeleken met andere werkkleding zijn ze meer aan slijtage onderhevig, zoals bijvoorbeeld de kans op winkelhaken en scheuren. Om goed beschermd te blijven is het belangrijk om een jack uit te zoeken dat stevig is en tegelijk prettig om te dragen. Het is heel lastig om uit alle blauwe werkjassen de jas uit te kiezen die slijtvast is en die u bij uiteenlopende taken kunt dragen. Daarom bevat onze collectie werkjassen producten die zorgvuldig zijn samengesteld en geselecteerd om u de beste kwaliteit te kunnen leveren die op de markt verkrijgbaar is! Omdat de klanttevredenheid de beste kwaliteitsindicatie geeft, moet u zeker uw mening over de bestelde artikelen geven.

Wat zijn de kenmerken van een werkjas?

Afhankelijk van het seizoen verschillen ook de eisen die u aan uw werkjas stelt. Een jas voor het tussenseizoen is eerder wind- en waterdicht maar is niet zo warm als bijvoorbeeld een winterjack. Een softshell werkjas zal dan de ideale jas zijn voor gebruik tijdens het tussenseizoen. Zo worden verschillende textieltechnologieën gebruikt om elke werkjas aan te passen aan de wensen die de klant heeft. Ontdek onze selectie damesjassen.

Werk in stijl

Bij modyf.nl weten we dat werkkleding aangenaam moet zijn, qua comfort, kwaliteit maar ook qua esthetiek. Daarom vervaardigen en selecteren we voor u modellen die in de huidige trend passen. Sober, design of met een sportieve look, voor elk wat wils. Elke professional vindt wel iets naar zijn smaak in ons aanbod met werkkleding. Medische professionals kunnen onze categorie werkblousen raadplegen.

Stel uw volledige outfit samen

Op modyf.nl beschikt u over een ruime keuze uit werkkleding waarmee u zelf een volledige outfit kunt samenstellen op basis van uw smaak, maar ook uw behoeften en verwachtingen. Ontdek hiervoor al onze andere categorieën werkkleding: