Werkkleding

Hier vindt u een uitgebreide assortiment in werkkleding: werkbroeken, werkjassen, overalls… Kies de werkkleding die het beste voldoet aan uw wensen en aan de eisen van uw bedrijf!
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkkleding van hoge kwaliteit

De werkkleding Würth MODYF is bedoeld voor professionals maar ook voor particulieren. De bedoeling van iedere speciaal ontworpen collectie is om een moderne, trendy look te koppelen aan kwaliteitsmateriaal. Zo heeft u optimale bescherming in beroepskleding die comfortabel en modieus is. Van werkbroeken tot werkjas of werkparka, zorg voor een goede en veilige uitrusting van top tot teen: Kijk ook bij onze werkvesten, onze werktruien of onze softshellwerkjassen of fleecetruien voor fris weer, met name in het tussenseizoen. Al onze kleding wordt ontworpen volgens nauwkeurige eisen binnen een zeer strikt kwaliteitshandvest. Modyf.nl staat voor kwaliteitswerkkleding, die met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd en getest is.  

Werkkleding voor professionals en particulieren

Sommige werkkleding, zoals de blauwe overall, is erg populair bij particulieren. Ook andere soorten werkkleding wordt graag gedragen in de vrije tijd. Zoals bijvoorbeeld de T-shirts, werkpoloshirts, de werkoverhemden of de werkshorts. Deze kledingstukken zitten comfortabel en hebben een trendy uitstraling die ze anders maakt dan de meer klassieke werkkleding. Wij voorzien ook in werkkleding met grote maten.

Professionele veiligheidskleding voor vrouwen

Vrouwen willen graag werkkleding die wat vrouwelijker oogt met trendy lijnen en een modern ontwerp. Daarom hebben we een hele serie werkkleding voor vrouwen ontworpen. Deze collectie werkkleding voor de vrouw is in voortdurende ontwikkeling zodat u een volledige werkoutfit kunt aanschaffen. Van de werkbroek voor vrouwen tot een softshell, wind- en waterbestendig jack, u vindt een scala aan werkkleding voor vrouwen. U bent verzekerd van totale dagelijkse bescherming bij het uitoefenen van uw activiteit op een veilige manier.

Bedrijfskleding: elk vak heeft zijn eigen werkkleding

Wat betreft werkkleding zal iedere beroepsgroep zijn eigen eisen stellen. Veel van onze beroepskleding beantwoordt echter aan de eisen van uiteenlopende beroepsgroepen. Bepaalde werkkleding is echter uitsluitend geschikt voor bepaalde beroepen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij kleding die extra zichtbaar moet zijn of ATEX-kleding, ook bekend onder de naam: multinorm werkkleding.

Werkkleding: ieder zijn eigen stijl!

Voor die professionals die de voorkeur geven aan klassieke werkkleding of een meer ontspannen stijl, hebben we werkkleding in uiteenlopende stijlen, van formeel tot minder formeel:

  • Klassiek: werkkleding in de klassieke stijl heeft een moderne uitstraling en stijl met behoud van de klassieke lijnen die bij werkkleding past.
  • Wat meer casual: Werkkleding in deze stijl is minder formeel en lijkt meer op vrijetijdskleding maar behoudt dezelfde functionaliteit en kwaliteit als de standaard werkkleding.

Koop uw werkkleding op Modyf.nl!

Op Modyf.nl vindt u een ruime keuze aan werkkleding. Het assortiment biedt alles wat u nodig hebt: veilige werkkleding gepaard waarin kwaliteit en efficiency samenkomen. Onze ruime ervaring op dit gebied biedt u de garantie dat u op tijd een product geleverd krijgt waarbij de kwaliteit-/prijsverhouding ongeëvenaard is. Een groot aantal van onze klanten die onze werkkleding en veiligheidswerkschoenen gekocht hebben bevelen ons aan en dat is niet voor niets