Werkkleding voor Metselaar

Als bouwvakker werkt u op werven in open lucht. U moet de wind, regen, koude of warmte doorstaan. U werkt in moeilijke arbeidsomstandigheden en uw werkkledij moet daarom ook stevig zijn. Stevige cordura broeken passen daarom goed bij het werk dat u doet.
Om uw enkels niet te verwaarlozen verkiest u hogere veiligheidsschoenen of gevoerde laarzen in de winter.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor metselaar

Om metselwerken uit te kunnen voeren heeft u behoefte aan stevige en comfortabele werkbroeken.

De broek Mascot Unique Mannheim zou wel eens aan uw eisen kunnen voldoen. Versterkingen in cordura aan de knie en enkel en een dubbele naad aan het kruis garanderen een ongeëvenaarde sterkte. Voor uw eigen comfort is het mogelijk kniebeschermers in de broek te plaatsen.

Om uzelf te beschermen tegen winterse temperaturen, kiest u best voor warm ondergoed en de Parka 3 en 1 Evolution met fleece.

Schoenen metselwerk

U werkt vooral buiten en op oneffen, gladde oppervlakken, soms zelfs op hoogtes. Om zorg te dragen voor uw enkels kiest u voor hoge veiligheidsschoenen met S3 SRC-norm. Dankzij de SRC-norm beperkt u het risico op vallen aangezien deze schoenen antislip zijn.

In de winter wil u ook uw voeten tegen de kou beschermen. De haute schoenen Security Zip, volgens de S3 CI SRC - norm, zou precies kunnen zijn wat u zoekt. De CI-norm heeft bovendien een extra isolatie tegen de kou, voor een optimale bescherming.

U verkiest hogere schoenen om uw enkel te ondersteunen of lage schoenen voor meer comfort en flexibiliteit, afhankelijk wat het best bij uw beroep past.

Bij koud weer kiest u liever voor veiligheidslaarzen die bovendien gevoerd zijn zodat uw voeten warm blijven.