Boeren kleding

Boer of producent, u staat voortdurend in contact met de natuur en leeft op het ritme van de seizoenen. Uw werkkleding en uw veiligheidsschoenen moeten ook aangepast zijn. In de winter draagt u het liefst warme kledij en hoge schoenen.
U heeft een zwaar beroep en hebt daarom nood aan stevige en comfortabele kledij. Kleding in cordura zou wel eens perfect geschikt kunnen zijn.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkbroek voor landbouwer

U bent gespecialiseerd in de landbouw of productie, u krijgt vaak te maken met vermoeiende houdingen. U heeft nood aan stevige broeken waarin u zich goed voelt. De Cordura Caterpillar jeans en broek Caterpillar C820 zullen u zeker weten overtuigen. Een modern totaalplaatje, deze broeken verbindingen stevigheid, comfort en functionaliteit dankzij de zakken.

U werkt meestal buiten en wordt geconfronteerd met verschillende weersomstandigheden. Uw outfits moeten dus aan de seizoenen aangepast worden. In de winter kunt u dankzij de Stretchfit thermic buiten werken, ondanks de koude.

Schoenen voor landbouwer

U werkt onder verschillende omstandigheden, om aan alle situaties te kunnen beantwoorden, verkiest u veiligheidslaarzen volgens norm S5. Waterdicht, de hoge Hydro schoenen kunnen ook aan uw behoeftes voldoen. Extra normen voor veiligheidsschoenen variëren naargelang uw professionele omgeving.

Net zoals uw kledij, moet u ook uw schoenen aan het weer aanpassen. In de winter kiest u best voor hoge en gevoerde veiligheidsschoenen.