Werkkleding voor Dakdekker

Dakspecialist, u oefent uw beroep uit in de buitenlucht. Om u goed te voelen op een bepaalde hoogte, verkiest u comfortabele kledij. U heeft een moeilijke job, daarom heeft u nood aan resistente kleding. U verkiest daarom kleding in canvas, die een interessante weerstand verzekert. Uw veiligheidsschoenen moeten antislip zijn, hoog en met een gladde buitenzool speciaal ontworpen voor daken.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor dakwerker

U bent gespecialiseerd in het maken en herstellen van daken, u werkt dagelijks op verschillende hoogtes. Uw werkbroeken moeten comfortabel en zeer sterk zijn. Net zoals voor de timmerman is de traditionele largeot een geschikte broek voor u.

Professionals die wat modernere broeken verkiezen, zullen gecharmeerd worden door de broek Mascot Frontline Lindos. Praktisch, de vele zakken zorgen ervoor dat u uw gereedschap steeds bij de hand hebt. Zeer resistent, de naden zijn versterkte ter hoogte van het kruis en op de benen. De samenstelling uit canvas maakt deze broek licht en comfortabel. De broek is ook makkelijk te onderhouden en wasbaar p 60°C.

In de winter biedt de Stretchfit Thermic werkkledij bescherming tegen de kou en comfort en thermisch ondergoed.

Schoenen voor dakwerker

Op de daken heeft u nood aan comfortabele schoenen die antislip zijn.

Speciaal ontworpen voor de dakwerkers, deze hoge schoenen zijn gemaakt volgens norm S3 HRO SRC. De zool is zo aangepast dat het een maximale grip garandeert. Om ook voor een maximaal comfort in de zomer te zorgen, hebben deze schoenen een interne voering in 3D die ademt en uw transpiratie wegvoert.