Werkkleding voor Arbeider

Of u nu in de textiel of voedselverwerkende industrie werkt, u moet meestal recht staan. Voor uw comfort en om ervoor te zorgen dat u de nodige bewegingen kunt maken, verkiest u soepele werkkledij.
Bezig met laden...
van de 12 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek arbeider

Blootgesteld aan hitte en vlammen, werkkledij uit 100% is beter geschikt wanneer u werkt in de metaalindustrie. Multinorm kledij zorgt voor een betere bescherming.

Werknemer in de textielsector, drukkerij... uw kledij moet heel wat bewegingsvrijheid garanderen. U verkiest Stretch outfits, rekbaar en comfortabeler.

In de voedingsindustrie wordt u soms aan koude blootgesteld. Het gamma warme kledij kan aan u behoeften voldoen.

Veiligheidsschoenen voor arbeider

In de industrie zijn er meerdere specialisaties: metaal, textiel, hout, voeding, pneumatisch... Uw werkomstandigheden en behoeften variëren naargelang de sector waarin u werkt.

Veiligheidsschoenen volgens norm S1P kunnen voldoen aan de behoeften van de textielindustrie, drukkerijen en verpakkingsindustrie. Uitgerust met een beschermend omhulsels, zo vermijden ze dat uw voet verpletterd wordt. Ze zijn ook bestand tegen perforaties.

Professionals in de houtindustrie, de voedselindustrie... u verkiest stevigere schoenen. Veiligheidsschoenen volgens norm S3 kunnen aan uw behoeften voldoen.

Aanvullende normen voor veiligheidsschoenen zijn te kiezen in functie van de typische kenmerken van uw professionele omgeving. Meer informatie over normen.