Reflecterende werkjassen

Deze signaaljassen in geel of oranje voldoen aan de norm EN 471 en zijn daarmee geschikt voor werk op bouwplaatsen en langs de weg. Perfect te combineren met fluorescerende broeken in dezelfde kleur. Kies voor extra bescherming in de herfst- en wintermaanden voor één van onze parka's met signaalkleuren en reflecterende banden.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

U bent een professional uit de bouwsector, openbare werken of transport? Draag voor uw eigen veiligheid en die van anderen een signaaljas. Zo blijft u goed zichtbaar blijven, ongeacht de lichtsituatie en weersomstandigheden.

Signaalkleding: reflecterende jassen en broeken

Comfortabel, praktisch en modern: signaaljacks zijn ideaal voor de lente en de herfst. Ze beschermen u op bouwplaatsen en langs de weg tegen. Niet alleen door de extra zichtbaarheid, maar ook door de prima bescherming tegen de kou.

Om uw outfit te completeren, kunt u de jas combineren met een signaalbroek van dezelfde kleur: fluorescerend geel of oranje. Comfortabel en handig, met deze outfit wordt u zeker gezien!

Wanneer de temperaturen milder zijn, kan de reflecterende jas worden vervangen door een signaalsweater of -trui. Net als een jas, voldoen de sweaters en de werktruien aan de norm EN471. Ze worden bijvoorbeeld gedragen door professionals in de bouw en transport.

Parka's en signaalkleding voor de winter

Signaalkleding, speciaal ontworpen voor de winter, is ook beschikbaar. Waterdicht en warm: dankzij het signaaljack wordt u beschermend tegen de kou en het slecht weer, zonder in te boeten op de zichtbaarheid. Voor de koudere dagen kunt u een parka ook prima met een fleecejas of een gewatteerd signaalvest combineren.