Veiligheidsbroek

Met een gestandaardiseerde EN 471 klasse 2 signaalbroek bent u dag en nacht zichtbaar, onder alle weersomstandigheden. Ideaal dus voor professionals in de bouw en transport. De broeken zijn verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje, en zijn perfect te combineren met een bijpassende jas.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Of u nu op een bouwplaats of langs de weg werkt; zichtbaar zijn is essentieel voor uw veiligheid. Reflecterende en fluorescerende werkbroeken zorgen dat u gezien wordt, ongeacht de lichtsituatie of het seizoen.

Signaalkleding in de winter

Net als het dragen van andere signaalkleding, garandeert het dragen van een signaalbroek u veiligheid. Voor een complete outfit, kan de broek met een signaaljas gecombineerd worden. De combinatie van signaalbroek en signaalvest is geschikt herfst en lente. In de winter kun je de broek met een reflecterende en fluorescerende parka en een fluorescerende fleece dragen. Met deze outfit wordt u altijd gezien en u bent goed beschermd tegen de kou.

Signaalkleding in de zomer

In de zomer kunt u de fluorescerende werkbroek met een signaalshirt combineren. Kies voor aan T-shirts en poloshirts met een goed ademend vermogen. Deze dragen comfortabeler zijn bij hogere temperaturen. In de zomer is oranje werkkleding fijner dan gele.

Goedkoop zichtbaar

Signaalvesten zijn een goedkoop alternatief voor het dragen van een signaaljas of T-shirt. Met het fluorescende vest bent u goed zichtbaar en kunt u dus veilig werken. Er bestaan verschillende modellen signaalvesten, waaronder een omkeerbare model dat zowel in het dagelijks leven en op het werk gedragen kan worden.