Werk Regenkleding

Professionele regenkleding: deze regenjassen en regenpakken zijn gemaakt van PVC of polyester. Deze waterdichte kleding is speciaal ontworpen voor wie buiten werkt bij zware weersomstandigheden.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Bescherming tegen water met een waterdicht kledingstuk

Het slechte weer kan buitenactiviteiten aanzienlijk zwaarder maken: werkplaatsen in de bouwnijverheid, onderhoud en schoonmaak van groenvoorzieningen of stratenplan, logistiek, etc. Bescherming tegen de kou is dus essentieel, zowel voor het comfort als voor de veiligheid. Iemand die tijdens het werk last heeft van de vochtigheid en van de kou, zal zijn aandacht er moeilijker bij kunnen houden. Hij komt eerder in gevaar dan iemand die goed beschermd is. Als professional is het kiezen van een waterdicht kledingstuk met norm 343 een garantie op uitstekende bescherming tegen slecht weer. Het houdt u zelfs bij zware buien droog. Waterdichte stof, een vaste of verwijderbare capuchon met of zonder koord, verstevigde of gelaste naden, een ritssluiting met klep en drukknoop, beschermde zakken, inzetstukken ter versteviging van de gevoelige zones, ventilatiezones onder de mouwen. Alle details tellen mee en elk product is met de grootste zorg samengesteld, vanaf het ontwerp tot de vervaardiging. Bestel op basis van uw beroep een overall of speciale regenkleding. De kleur oranje of geel is onmisbaar wanneer u goed zichtbaar wilt zijn. De kleuren zwart en marineblauw zijn weer geschikt voor andere activiteiten.

Vul uw werktenue aan en bescherm uzelf tegen de kou.

Regenjacks met of zonder voering aan de binnenkant, beschermen u tegen barre weersomstandigheden. Voor volledige bescherming, met name tijdens industriële reiniging of reiniging op grote schaal, adviseren we u echter het gamma regenpakken, die u totale waterdichtheid en een enorme bestendigheid bieden. U kunt aan dit regenpak nog een werkoutfit toevoegen voor een betere thermische isolatie.

Ontdek al onze werkkleding regen/winter en de onmisbare uitrusting om goed te werken in slechte weersomstandigheden:

Een zakje aan de binnen- of buitenkant, dikte, normen en certificeringen: uw regenkleding kunt u bestellen via Würth Modyf. U heeft de keuze uit een ruim aanbod van bekende merken. Afhankelijk van de voorraad, de kleur en het product dat u zoekt, zijn de volgende maten beschikbaar: XS, S, L, XL, XXL en XXXL. Heeft u meer informatie nodig? Onze adviseurs beantwoorden uw vragen telefonisch, via de chat online of per e-mail.