Reflecterende shirts en poloshirts

Met hun fluorescerende kleuren en reflecterende banden voldoen deze signaalshirts en -polo's volledig aan de EN 471-norm. Dat betekent dat u met dit shirt ten alle tijden zichtbaar bent, ongeacht de licht- of weersomstandigheden.
Combineer één van deze shirts met een fluorescerende werkbroek, en u heeft een volledige signaaloufit.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

U werkt op bouwplaatsen, op wegen of in de industrie? Uitgerust zijn met signaalkleding is noodzakelijk om u te beschermen op het werk. Bij warme temperaturen, kunnen reflecterende T-shirts en poloshirts ideaal zijn.

Signaal T-shirt en signaalpoloshirt voor de zomer

Signaal T-shirts en poloshirts zijn comfortabel om te dragen in de zomer. Ze zijn ademend en dragen altijd comfortabel, ongeacht het weer. De shirts bieden het comfort dat nodig is voor het uitoefenen van uw beroep bij warme temperaturen. Ze garanderen zichtbaarheid en veiligheid.

Door de samenstelling zijn deze kledingstukken uiterst robuust. Daardoor kunnen de signaalshirts ook in de bouwsector, de transportsector en de logistiek gedragen te worden.

Functioneel signaalvest

Als u liever uw gebruikelijke kleren draagt, kunt u de fluorescerende shirts vervangen door uw gewoon shirts en daarover en signaalvest dragen. Nog handiger: een omkeerbaar signaalvest, met aan één kant een neutrale kleur. De prijs/kwaliteit verhouding is voor een signaalvest voordelig. Ideaal voor werk in magazijnen, maar ook voor motorrijders en automobilisten langs de weg. De signaalvesten zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: geel, oranje en rood.