Bezig met laden...

Lichte Veiligheidsschoenen, De WÜRTH MODYF selectie

Als u een veiligheidsschoen uitzoekt, is het gewicht van een schoen een belangrijk criterium, zowel voor vrouwen als voor mannen. We hebben uit de meest lichtgewicht veiligheidsschoenen op onze site een top 4 uitgekozen. U vindt er lage schoenen maar ook zeer lichtgewicht sportieve veiligheidsschoenen in uw maat.

Bekijk onze Top 5 op het gebied van lichtgewicht veiligheidssportschoenen. Ze zijn ook erg comfortabel en vervaardigd met de meest moderne textieltechnologie op de markt. Ontdek ook onze Top 5 meest lichtgewicht veiligheidsschoenen S1P, de soepele en lichte veiligheidsschoenen S3, de minst zware veiligheidslaarzen of onze meest comfortabele, lichteveiligheidsschoenen voor dames.

DE TOP 4 VAN ONZE LICHTSTE SCHOENEN

340g

Veiligheidsschoenen Würth MODYF Carbon 290 SRC

Carbon 290 s1p src

De Carbon 290 veiligheidsschoenen zijn de lichtste op de markt: slechts 340 g in maat 42!

HT: 79,00€ TTC: 95,59€

Een koolstofvezel schaal voor een ultralichte schoen

Bekijk ›

470g

Veiligheidsschoenen S1P EcoFresh Würth MODYF grijs geel

Ecofresh S1P src

Innovatieve veiligheidsschoenen gemaakt van 70% gerecycleerde materialen.

HT: 87,50€ TTC: 105,88€

etoiles
 

Veiligheidsschoenen met een trendy design
Marc R.

Bekijk ›

480g

Würth MODYF Cetus S1P SRC lage veiligheidsschoen

Cetus s1p src

Grijze metaalvrije veiligheidsschoenen met composiet neus van hoge kwaliteit. Made in Europe!

HT: 83,25€ TTC: 100,73€

etoiles
 

Zeer licht en goede kwaliteit
Jean Marie D.

Bekijk ›

480g

Veiligheidstrainers S1P SRC Micro Würth MODYF

Micro s1p src

Veiligheidstrainers met snelle vochtafvoer om uw voeten droog te houden!

HT: 71,50€ TTC: 86,52€

Veiligheidssneakers met snelle vochtafdrijving om de voeten droog te houden!

Bekijk ›

ULTRALICHTE SPORTIEVE VEILIGHEIDSSCHOENEN

Van al onze vederlichte veiligheidssportschoenen, zijn er vijf die ultralicht zijn! Elk detail draagt bij aan het loop- en gebruikscomfort, dat zo geweldig is dat u zou vergeten dat u veiligheidsschoenen draagt. Deze lichte en soepele sportschoenen met lage schacht, zijn voorzien van teenbescherming en beschermen uw voeten even goed als een paar veiligheidsschoenen met een stalen neus. Talle modellen van deze collectie wegen minder dan 600 gram en bieden u meer comfort terwijl ze toch extra bescherming bieden en steviger zijn. Werk comfortabel met soepele, lichte veiligheidsschoenen!

Bekijk alle trainers ›

 

S1P LICHTE VEILIGHEIDSSCHOENEN

De beschermingsnorm S1P beschermt u tegen pletgevaar, risico’s van perforatie en uitglijden. Onze collectie lage en lichte veiligheidsschoenen, met de norm S1P, zal u verbazen door het design van de schoenen waaruit deze collectie bestaat: veiligheidssportschoenen, lage schoenen of zelfs veterloze veiligheidsschoen… Al deze lederen of synthetische modellen zijn licht en comfortabel zodat ze u een maximaal comfort bieden tijdens het uitoefenen van uw beroep. Kies uw lievelingskleur: zwart, bruin of kastanjebruin, maar ook grijs of een andere kleur die wat origineler is.

Bekijk alle S1P schoenen ›

 

LICHTE S3 VEILIGHEIDSSCHOENEN

Veiligheidsschoenen met de norm S3 zijn vochtwerend en waterafstotend. Onze collectie S3-genormeerde, meest lichte veiligheidsschoenen, bevat ook schoenen die buitengewoon aangepast zijn voor werkzaamheden buiten. Deze veiligheidsschoenen zijn niet waterdicht, maar doordat ze waterafstotend en vochtwerend zijn kunnen ze er tegen als er wat water overheen komt. Zo houdt u uw voeten droog! Bovendien helpen sommige modellen veiligheidsschoenen overmatig transpireren tegengaan dankzij de toepassing van ademende materialen in het ontwerp van de veiligheidsschoen.

Bekijk alle S3 schoenen ›

 

HOGE LICHTE VEILIGHEIDSSCHOENEN

Van schoenen met een hoge schacht wordt vaak verwacht dat ze erg zwaar zijn. Onze collectie hoge schoenen kent modellen die minder dan 710 gram wegen, wat bijzonder licht mag worden genoemd voor een hoge veiligheidsschoen (of enkellaarzen). Alle hoge schoenen zijn tevens soepel genoeg om de hele dag maximaal comfort te geven tijdens uw werk: houd uzelf de hele dag lichtvoetig.

Bekijk alle hoge hakken ›

 

LICHTE EN COMFORTABELE VEILIGHEIDSSCHOENEN DAMES

De lichtste en meest comfortabele veiligheidsschoenen voor dames: ontdek deze collectie en word enthousiast over deze veiligheidsschoenen of -sportschoenen die u doen vergeten dat u veiligheidsschoenen draagt. Onze modellen damesschoenen met teenbescherming zijn uitgekozen vanwege hun draagcomfort maar vooral vanwege hun gewicht. Wij beginnen bij maat 36 voor de kleine damesvoet. 

Alle damesschoenen bekijken ›

 

EEN VOLLEDIGE BESCHERMING, EN ALTIJD LICHT

Op Würth MODYF vindt u een groot assortiment aan veiligheidsschoenen voor alle activiteiten, of u nu een lage of hoge uitvoering zoekt. U kunt modellen afwisselen, afhankelijk van het seizoen: kies veiligheidssandalen als u bij hoge temperaturen werkt. In de winter zult u onze warme veiligheidsschoenen, willen zien, waaronder sommige zelfs CI-genormeerd zijn voor een optimale bescherming tegen de kou. Werkt u in een vochtige omgeving? Dan zult u willen kijken naar onzewaterdichte schoenen of onze afgedichte veiligheidslaarzen. U kunt producten bekijken die zijn gemaakt van een waterafstotend materiaal, afgestemd op uw beroep.

Ons assortiment witte veiligheidsschoenen wordt nog uitgebreid door erschoenen aan toe te voegen voorzien van antislipzolen en S2-genormeerde veiligheidsklompen voor de medische wereld en voedselindustrie (ziekenhuis, keuken, lab, etc.).

Op Würth MODYF vindt u eveneens extra normeringen voor specifieke bescherming. Bekijk onze ESD-genormeerde veiligheidsschoenen en onze krasvrije schoenen (HRO-norm).

Lichtheid en veiligheid kunnen ook samengaan met een moderne look. Kies de kleur die u bevalt, zwart, kastanjebruin of grijs en bewonder de details en de zorg die besteed is aan de afwerking van elk product. Een lichte en lage veiligheidsschoen die er eigentijds uitziet, een echt sportieve gymschoen, een laars of een hoog model schoen, klompen of sandalen: welke soort u ook zoekt, met kenmerken die aan uw wensen voldoen, in de klasse lichtgewicht, en tegen de beste prijs, is zeker voorradig in onze online webshop.