Beste lichte veiligheidsschoenenDe beste lichte veiligheidsschoenen

 

Het gewicht van een veiligheidsschoen is een belangrijk criterium bij de aanschaf. Ontdek ons aanbod lage lichte veiligheidsschoenen. Het aangeduide gewicht komt overeen met schoenmaat 42.

N°1515g

Chaussures de sécurité ultra légères 515g

LIGHT PRO S3

Veiligheidsschoenenheel comfortabel en licht met een innovatieve look.

Ontdek het product ›

N°2530g

Chaussures de sécurité légères 530g

AQUILA BASIC S1P SRC

De Aquila Basic bieden optimale bescherming en een sportieve en moderne look.

Ontdek het product ›

N°3530g

Chaussures de sécurité légères 530g

BLACK S1P

Lichtgewicht veiligheidsschoen, voorzien van composiete neus en hittebestendige HRO-zool.

Ontdek het product ›

N°4540g

Chaussures de sécurité légères 540g

SLAM S1P

Prima veiligheidsschoen volgens normering S1P SRC EN ISO 20345.

Ontdek het product ›

Lichte elastische werk- en sportschoenen (minder dan 550 g)

Voor een ruimer aanbod lichte schoenen hebben we een klassement van de vijf meest lichte lage en hoge veiligheidsschoenen en sportschoenen samengesteld uit het volledige aanbod schoenen. Omdat het gewicht van een schoen een belangrijk criterium is voor u, wegen deze modellen minder dan 550 g terwijl ze optimaal comfort en stevigheid bieden. Profiteer van de soepelheid van de zool van deze verschillende soorten veiligheidsschoenen. Werk comfortabel met soepele lichte veiligheidsschoenen!

Ultralichte comfortabele veiligheidsschoenen voor vrouwen (minder dan 520 g)

Deze selectie lichte veiligheidsschoenen zijn speciaal voor vrouwen gemaakt. Deze veiligheidsschoenen onderscheiden zich doordat ze licht zijn, maar ook door hun comfort en soepelheid. Ze zijn uitstekend geschikt voor tal van beroepen. Bovendien voldoen ze aan alle voorschriften en beschikken ze over een beschermkap. Nooit meer zware voeten na een dag werken, werk comfortabel met deze soepele lichtgewicht veiligheidsschoenen!

We bieden u bovendien een volledige serie hoge lichte veiligheidsschoenen. Deze selectie is bedoeld voor particulieren en professionals die werken onder moeilijke omstandigheden, op onregelmatige geaccidenteerde terreinen en in natte en vochtige omstandigheden. Ontdek een paar ultralichte hoge veiligheidsschoenen die perfect passen bij uw beroep en arbeidsomstandigheden!

Ontdek onze lichtste hoge veiligheidsschoenen
 
ajax