Signal vesten

Werkzaam in de bouw, transport of logistiek? Het dragen van signaalkleding is dan essentieel om uw werk veilig te kunnen uitvoeren. Een signaalvest is daarbij bijzonder voordelig in de aanschaf. De prijs-kwaliteitverhouding is onovertroffen.
Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Volgens de wet is iedereen die zich blootstelt aan de risico’s van bouwplaatsen, wegwerkzaamheden of in een magazijn, verplicht om signaalkleding met de EN 471 norm te dragen. Als u een professional bent in de logistiek, de bouwsector, de transport of weggebruiker, dan zijn deze signaalvesten dus voor u!

Functionele signaalvesten

Signaalvesten hebben als voordeel dat ze gedragen kunnen worden over alle soorten kleding. Zo kunt u broeken of spijkerbroeken en gewone werktruien onder het veiligheidsvest dragen. Verschillende veiligheidsvesten horen tot de signaalcollectie, in diverse kleuren en prijsklassen. Signaalvesten zijn verkrijgbaar in het geel, oranje en rood. Sommige jassen zijn ook uitgerust met functionele zakken.

Omkeerbare signaalvesten

Voor professionals en voor particulieren, bestaan er ook omkeerbare signaalvesten. Handig: ze kunnen gedragen worden met de reflecterende kant op het werk, en aan de grijze kant in de vrije tijd.

Jassen, parka's en jacks

Werkt u vooral op bouwplaatsen of langs de weg? Een signaalvest kan lastig zijn om over een jas of jack te dragen. De signaalcollectie bevat signaalvesten die kunnen worden aangepast aan de weersomstandigheden in bijvoorbeeld de herfst en de vroege lente. Een jack is bij wind en regen handiger dan een fluorescerend vest. In de winter, kiest u voor een signaalparka of -jack om uw veiligheid en comfort te garanderen. De signaaljassen en parka’s bieden bescherming tegen de kou en veiligheid door de betere zichtbaarheid.