Bezig met laden...

Klantbeoordeling Würth MODYF

Würth MODYF klanten hebben de mogelijkheid om hun mening achter te laten over de werkschoenen en -kledij die ze besteld hebben.

Hoe kan ik mijn mening geven?

Meld u aan bij uw account (bovenaan "Mijn account" met uw login + wachtwoord). Zodra u ingelogd bent, gaat u naar de sectie met daarin uw bestellingen. U kan hier alle items beoordelen die u besteld heeft.

Voor elk product klikt u op "Beoordelen", hierna kan u uw mening in de daarvoor voorziene sectie, onder de productfiche, schrijven. Ons publicatieteam controleert of uw mening het handvest respecteert.

Waarom de meningen van klanten publiciren?

Door het beoordelen van items die u heeft gekocht, helpt u anderen de juiste keuzes te maken. Dankzij u krijgen ze een beter zicht over de kwaliteiten en mindere aspecten van een item!

Deze aanpak weerspiegelt onze wens om een dialoog met onze klanten te starten. Wij streven naar transparantie als het gaat over de kwaliteit van onze kleding en werkschoenen, daarom publiceren we enkel echte beoordelingen van echte klanten!

Omdat we transparantie zo belangrijk vinden, kunnen onze klanten ook onze diensten beoordelen. Vandaag hebben al meer dan 10 000 klanten hun mening via eKomi achtergelaten.

Regels voor de redactie van de klantbeoordelingen

Voordat een klantbeoordeling wordt gepubliceerd, dient hij te voldoen aan het handvest hieronder. Het besluit om de beoordeling te plaatsen ligt bij de redactie van Würth MODYF France die niet kan garanderen dat alle beoordelingen worden geplaatst.

Bevestiging van beoordelingen

De gepubliceerde beoordelingen worden aangepast volgens het handvest hierboven, maar wel gepubliceerd in de originele vorm, en niet gecorrigeerd, verbeterd of gewijzigd. Alle kritiek, ook negatieve, wordt geaccepteerd, zolang deze relevant, goed onderbouwen en gerechtvaardigd is op basis van de criteria beschreven in het handvest.

De bevestiging en controle van de beoordelingen worden 1 à 2 keer per week door onze diensten uitgevoerd. Als uw beoordeling wordt bevestigd, dan neemt u automatisch deel aan het spel "Geef uw mening".

Aard en inhoud van de beoordeling

De beoordeling dient zich te beperken tot opmerkingen, argumenten en ideeën over het product en het gebruik ervan.

Er dienen geen prijzen, leveringsgegevens of andere diensten besproken te worden, en het dient geen url (websitelink), telefoonnummers, e-mailadressen, of andere gegevens te bevatten.

Bovendien mag er in geen enkele vorm persoonlijke informatie over uzelf of over andere personen vermeld worden.

De beoordeling dient leesbaar en begrijpelijk te zijn voor iedereen. Het mag geen kopie zijn van een beoordeling van een andere internetgebruiker en dient in heldere taal te zijn opgesteld. Sms-taal en veel taal- en spelfouten kunnen aanleiding zijn om de beoordeling niet te publiceren.

Termen die opgevat kunnen worden als beledigend of lasterlijk zijn absoluut verboden. Alle beoordelingen die onwettelijke, denigrerende, beledigende, obscene of racistische taal bevatten worden geweigerd.

Uitzonderingen

De opmerkingen mogen niet gaan over klachten. Deze dienen aan de klantenservice kenbaar te worden gemaakt.

De kwaliteitsgarantie wordt uitsluitend toegepast op uitzonderlijke gevallen waarbij de kwaliteit en eigenschappen van het product niet conform de norm zijn. Het gebruik van deze garantie heft de relevantie van de beoordeling op.

MODYF behoudt zich het recht voor om de beoordelingen niet te publiceren als de inhoud ongepast is of als het handvest niet in acht is genomen door onjuist gebruik of slechte kennis van het product, tendentieuze inhoud, uitweidingen, etc.

Let op, de beoordelingen die worden ingeleverd op Modyf.nl worden automatisch eigendom van Würth MODYF France. De auteurs doen daarmee automatisch afstand van al hun rechten.