Bezig met laden...

Würth MODYF Garantie

Garantie 100% tevredenheid, uitwisseling of terugbetaling

Op Modyf.nl heeft u altijd de keuze! Na het ontvangen van uw pakket geldt de volgende garantie: 100% tevreden, geruild of terugbetaald. U heeft 30 dagen de tijd om van mening te veranderen en een ruil of terugbetaling aan te vragen.

U heeft zich vergist van maat, wilt van model veranderen of u wilt gewoonweg een bepaald item proberen? 30 dagen na de verzending van uw pakket bent u vrij om uw items terug te sturen (in de originele verpakking, niet beschadigd en in een perfecte staat voor doorverkoop) en om een ruil of terugbetaling aan te vragen. De schoenen mogen niet gedragen zijn.

Let op de versnelde omruil procedure is niet mogelijk op schoenen : het ruilen is mogelijk wanneer wij de schoenen ontvangen hebben nadat deze gecontroleerd zijn.

Als u uw bestelling plaatst op Modyf.nl, wordt er gezorgd voor het omruilen en de retour van de werkkleding! Meer weten over het gratis omruilen en retourneren

Kwaliteitsgarantie

Al onze artikelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn zorgvuldig getest en gecontroleerd. Als ondanks al deze voorzorgsmaatregelen, er toch iets niet goed blijkt te zijn en overeenkomstig de legale garantie tegen verborgen gebreken en verplichte naleving, zullen we alles in het werk stellen om dit artikel om te ruilen, mits een geldig motief dat precies beschreven is door de koper. In dit geval, kunt u profiteren van de kwaliteitsgarantie.

 U kunt contact opnemen met de klantenservice : info@modyf.nl

Beveiligde betaling

Bestelling betaald = gereserveerd

Op Modyf.nl wordt de voorraad in real time bijgewerkt, maar uw items worden pas gereserveerd vanaf het moment dat uw betaling ontvangen en gevalideerd is. Enkel betalen via creditcard maakt een onmiddellijke reservatie van de bestelde items mogelijk. In het geval dat u een bestelling plaatste met markering, zorgt de validatie van de bon ervoor dat de items gereserveerd worden.

Snelle en 100% veilige betaling via creditcard

Wij accepteren betalingen via creditcard, Mastercard en Visa. U heeft het nummer van uw bankkaart, de vervaldatum en de veiligheidscode (de 3 laatste cijfers op de achterkant van de kaart) nodig.

Bestellingen die betaald worden via creditcard worden automatisch gevalideerd. Wij raden u aan deze betaalmethode te kiezen voor een snellere levering.

Wanneer u een bestelling plaatst op Modyf.nl, kan uw betaling onderworpen worden aan een controle van het Bureau voor fraudebestrijding. In dit geval kan een extra werkdag nodig zijn voor de verwerking van uw bestelling.

3D secure

In bepaalde gevallen (een hoog bestelbedrag bijvoorbeeld) stuurt uw bank u mogelijk door naar een beveiligd systeem genaamd 3D secure. Er wordt u dan een unieke code met beperkte tijdsduur toegestuurd per sms zodat u uw betaling kunt voltooien.

 

Betalingen gewijd aan professionals

Betaling via overschrijving

U kunt voor een betaalmethode via overschrijving kiezen.

Gelieve uw overschrijving uit te voeren naar de volgende IBAN FR76 3008 7334 4000 0391 9430 138

Uw ordernummer moet worden opgenomen in de mededeling van de overschrijving (zonder deze informatie, kan de termijn uitgesteld worden).

Bestellingen worden behandeld zodra de betaling ontvangen is.

Betaling via Paypal

U kunt ook kiezen voor betalen via Paypal.

 

 

De antivirussen en firewalls

Sommige antivirus oplossingen of sommige firewalls, volgens hun configuratie, kunnen interfereren met het goede functioneren van uw online betaling, in het bijzonder als u over een optie « bank bescherming » beschikt. Voorbeelden:

  • U wordt doorverwezen naar een blanke pagina op het moment van betalen
  • Uw antivirus opent een nieuw scherm naar een beveiligde verbinding, maar de betaling mislukt

Onze klantenservice kan u helpen met een alternatieve oplossing en uw bestelling voltooien. Wij raden u toch aan in dat geval om contact opnemen met de helpdesk van uw antivirus oplossing.