Werkkleding voor Tegelzetter

In het kader van een constructie of renovatie, plaats u tegels op de muur of op de grond. Binnenshuis of buitenshuis, u werkt vooral op uw knieën. Uw werkkleding moet zeer resistent zijn, vooral ter hoogte van uw knieën. Uw verkiest werkbroeken in Cordura die bovendien extra sterk zijn bij uw knieën. Om uw werk uit te voeren zonder uw knieën te erg te belasten, verkiest u lage veiligheidsschoenen die flexibel en licht zijn.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor tegelzetter

Tegelzetter, u werkt voornamelijk op uw knieën. U verkiest soepele, comfortabele maar ook sterke werkkledij.

De broek Caterpillar Anthracite kan aan uw eisen voldoen. De broek is gemaakt van Cordura en is dus stevig, de knieën zijn versterkt dankzij Oxford polyester. Een naad aan de achterkant van de knieën verhoogt het comfort, zodat u makkelijk in een knielende positie kan werken. Deze werkbroek is ook functioneel dankzij de verschillende zakken.

Om uw werkomstandigheden te verbeteren, kunt u opteren voor kniebeschermers uit gel. Meer comfort, deze kniebeschermers zorgen ervoor dat u makkelijker van positie kan veranderden terwijl u knielend werkt, zodat uw normale bloedsomloop hersteld wordt.

Veiligheidsschoenen voor tegelzetters

U plaatst tegels en verkiest flexibele en lichte schoenen.

City veiligheidsschoenen kunnen aan uw eisen voldoen. Ze hebben een samengesteld omhulsel waardoor ze licht aanvoelen. Dankzij de anti-perforatie Kevlar zool zijn ze flexibel. Om uw comfort nog te verhogen, heeft deze schoen een antibacteriële binnenzool. Volgens norm S3 SRC zijn deze schoenen antislip en vermijden ze zo valpartijen wanneer u werkt op oneffen en gladde bodems.