Werkkleding voor Stukadoor

Stukadoors, jullie werken vooral binnenshuis op bouwplaatsen. U draagt vaak zware lasten en zit vaak op uw knieën. Daarom verkiest u kledij die robuust is, maar waarin u toch makkelijk kan bewegen. Stretch werkkleding zou wel eens aan uw behoeften kunnen voldoen. Deze stretch stof is aangenaam om dragen en geeft u al het nodige comfort.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor stukadoor

Realiseren van coatings, plaatsen van isolaties, beklimmen van wanden... dit zijn allemaal taken die u vaak moet uitvoeren. Om uw beroep uit te oefenen neemt u vaak lastige posities aan, het dragen van soepele en comfortabele kleding is daarom essentieel voor u.

De Stretchfit collectie zal u verrukken! Samengesteld uit stretch zorgen de Stretchfit werkbroeken voor een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Ze zijn ook functioneel dankzij de vele zakken en ze zijn extra sterk ter hoogte van de knieën en kruis.

Veiligheidsschoenen voor stukadoors

U werkt in niet zo comfortabele posities, daarom verkiest u lage, lichte en flexibele veiligheidsschoenen.

De veiligheidssneakers Puma Rio, S3-norm, kan u hierbij helpen. Zij bieden de nodige veiligheid voor het uitoefenen van uw beroep, zonder comfort uit het oog te verliezen. Deze schoenen volgens de S3 SRC norm, hierdoor zijn ze antislip waardoor het risico op vallen verminderd wordt wanneer u op hoogte werken uitvoert aan ornamenten en lijstwerken.