Werkkleding voor Schilder

Tijdens afwerkingswerken helpt u bij het bekleden van muren, gevels plafonds,... en dit alles op een zorgvuldige en nauwkeurige manier.
U werkt voornamelijk in lastige posities, op hoogtes, daarom heeft u behoefte aan comfortabele en stevige kleren. De collectie Starline kleding kan precies zijn wat u zoekt. Deze kleding is makkelijk te onderhouden, ze kunnen gewassen worden tot 60°C.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Om te voldoen aan de smaak en tradities van schilders hebben we speciaal witte broeken en vesten in onze collectie.

Schildersbroek

U werkt soms binnen en soms buiten, vaak in moeilijke houdingen of op hoogtes. U verkiest comfortabele en soepele werkkledij.

De Starline collectie kan u het nodige comfort brengen. De broek heeft een elastische taille, zodat ze steeds perfect zit. Als u knielend werkt, zijn er inzetstukken voorzien waarin u uw kniebeschermers kan plaatsen.

Deze broek is zeer stevig dankzij haar samenstelling uit canvas. Versterkingen in cordura aan de knie verhogen de levensduur en de duurzaamheid.

Veiligheidsschoenen voor schilders

U voert schilderwerken uit op werven, vaak op een instabiele ondergrond. Voor uw eigen veiligheid kiest u best voor antislip schoenen. Voor uw comfort verkiest u lage en flexibele schoenen.

De veiligheidsschoenen Florenz, volgens de S3 SRC-norm, zouden kunnen zijn wat u zoekt. Zeer licht en soepel, dankzij een beschermend omhulsel worden het risico op uitglijden op de gladde vloer of op hoogtes uitgesloten.

Decoratief schilder, flexibele, comfortabele en duurzame veiligheidsschoenen zijn voor u prioritair. De Flexitec Trient schoenen volgens norm S3 zijn geschikt voor u. Dankzij het leder zijn de schoenen anti-corrosie. Bovendien zijn deze schoenen comfortabel dankzij de Flexitec technologie die voor meer stabiliteit van de voet zorgt en waardoor uw gewicht perfect verdeeld wordt in de schoen.