Werkkleding voor Hovenier

Ontwerper, u bepaalt de lay-out en onderhoudt groene ruimtes. U oefent uw beroep vooral in open lucht uit, hierdoor bent u constant blootgesteld aan koude, warmte en regen. Kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden is daarom essentieel voor u.
U verkiest ook aangepaste kleding om te vermijden dat u gewond geraakt tijdens het bedienen van de machines.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Outfit voor tuinarchitect

Voor het inrichten en onderhouden van groene ruimtes maakt u gebruik van gereedschap en machines. Dit gereedschap, zoals de heggenschaar en de snoeischaar, zijn zwaar. Om deze apparaten te gebruiken moet u vaak vermoeiende houdingen aannemen, zoals omhooggestoken armen. Tuinarchitecten verkiezen kledij waarin ze makkelijk kunnen bewegen.

De Starline collectie is flexibel en biedt comfort. De vesten uit dit gamma zorgen voor veel bewegingsvrijheid. De broeken zijn ook rekbaar.

Om bestand te zijn tegen slecht weer, kunt u kiezen voor de Shoftshell vest, waterafstotend en waterdicht. Bij koud weer kiest u liever voor een parka, deze zal u de hele winter lang warm houden.

Veiligheidsschoenen voor tuinarchitect

U werkt vaak in de hoogte, tijdens het onderhoud van groene ruimtes. Verder werkt u ook op mobiele bodems en bent u blootgesteld aan valpartijen. Kies voor de hoge Hydro schoenen met norm S3 HRO WR SRC of schoenen uitgerust met Sympatex, zoals de Puma Scuff Caps. Deze schoenen zijn aangepast aan extreme omstandigheden. Waterdicht en antislip, deze laarzen kunnen tegen een stootje.