Werkkleding voor Land- en bosbouw

Als tuinarchitect bent u bezig met het creëren, de lay-out en het onderhoud van land en bosbouw. U werkt meestal in open lucht en wordt daardoor vaak geconfronteerd met weers verrassingen. Uw professionele kleding moet zich daarom kunnen aanpassen aan verschillende weersomstandigheden.
Uw veiligheidsschoenen moeten resistent zijn tegen vocht, kou en bewegende grond. Tuinarchitecten verkiezen veiligheidsschoenen volgens de S3-norm.
Bezig met laden...
van de 14 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Zakelijke kleding voor land en bosbouw

Las Professionals in land en bosbouw zijn uw arbeidsomstandigheden extreem. Doordat u vaak knielend werkt en met omvangrijk gereedschap of zware machines werkt, is het werk fysiek vermoeiend. Hierdoor is soepele en comfortabele kledij vereist.

U past uw outfit aan de weersomstandigheden aan. In de herfst en winter verkiest u waterdichte en warme kledij.

Wat de look betreft verkiezen werknemers hier groene outfits. Het Starline gamma is beschikbaar in twee verschillende tinten groen, om zo aan uw verwachtingen te voldoen. Soepel en stevig, de professionele broeken en vesten van Starline zullen u weten overtuigen.

De Premium Line collectie zal ook aan uw verwachtingen voldoen. Gemaakt uit polycoton, de broeken en vesten zijn extra stevig.

Veiligheidsschoenen voor groene ruimte

Of u tuinier, kweker of tuinarchitect bent, u werkt op oneffen, steenachtige, modderige, zanderige en steile bodems. U werkt ook op verschillende hoogtes, op ladders of trapladders. U voeten zitten vaak in het water en u loopt het risico op valpartijen. Het is noodzakelijk dat u uitgerust ben met veiligheidsschoenen volgens norm S3, antislip en waterdicht.

Hoge schoenen Timberland Pro Hampton kunnen voldoen aan de wensen van professionels uit de groene ruimte. Dankzij de norm SBP E WR HRO zijn ze waterbestendig. Dankzij de Shock Guard technologie garanderen deze schoenen comfort gedurende de hele dag.