High visibility parka's en jacks

Onze signaalparka's en -jacks zijn uitermate geschikt voor wie in de bouw of in de logistiek werkt. Ze voldoen aan de EN 471-norm en verschaffen warmte en comfort aan de gebruiker. Ze bieden bovendien bescherming tegen de kou en de gevaren op bouwplaatsen en wegen.

Voor het mid-seizoen zijn onze speciale geel en oranje signaaljasjes erg populair.

Bezig met laden...
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Met een signaalparka combineert u bescherming tegen kou met extra zichtbaarheid die u nodig heeft in de bouw, bij wegwerkzaamheden, of in de logistiek. Door een parka of signaaljack uit deze collectie te dragen bent u onder alle weers- en lichtomstandigheden goed zichtbaar.

Signaalkleding voor de winter

Parka's en jacks zorgen voor uw veiligheid dankzij de reflecterende strips en hun fluorescerende kleuren: geel of oranje. Ze maken u zichtbaar op de bouwplaats of op de weg. Daarnaast geven signaaljacks en -parka's ook bescherming tegen de kou. Ze houden de warmte vast bij de laagste temperaturen.

Voor een complete uitrusting kan de parka of het jack worden gecombineerd met een signaalbroek van dezelfde kleur. Net als de jacks en parka's voldoen de signaalbroeken aan de eisen van de norm EN 471. En nog minder koud heeft u het als u daarnaast kiest voor één van onze signaaltruien of signaal-fleecejacks.

Jasjes en vesten met hoge zichtbaarheid

Voor de lente en de herfst zijn ook fluorescerende mouwloze jasjes en werkvesten beschikbaar. Ook deze voldoen aan de norm EN 471, net als de rest van de signaalcollectie. Dankzij de gele of oranje fluorescerende kleur en de reflecterende strepen garanderen ze dat u goed zichtbaar bent tijdens uw werk buiten.

De signaaljasjes en -vesten zijn leverbaar met of zonder mouwen en zijn comfortabel en functioneel dankzij hun vele zakken. Ze zijn voorzien van een aantrekkelijk hedendaags design, want veiligheid en stijl kunnen prima samengaan.