Foto van Veiligheidsschoenen SB P E FO WRU stretch X Elektrisch grijs/geel Würth MODYF

Veiligheidsschoenen SB P E FO WRU stretch X Elektrisch grijs/geel

Art.nr.: M414011

Soepele innovatieve veiligheidsschoenen met inserts van confortabele stretch. Dankzij de isolerende zool zijn ze zeer geschikt voor elektriciëns. Meer Informatie ›
  • Schacht van ademend zacht leer met inzetstukken van textiel en Cordura®-inserts
  • Binnenvoering van textiel, verstevigingen in de hiel van microvezel
  • Schacht van microvezel, antiperforatiezool van textiel
  • PU-antislip SRC slijtagezool, Mondopoint 11
  • Zonder metaal, gemaakt in Europa
  • Gewicht (Maat 42) : 570 g
  • Gris Oscuro
  • Norm(s): SB SRC DGUV 112-191 E FO

Maten

kwantiteit

In voorraad Levering tussen 48 en 72 uur

Excl.BTW: 107,50 € Incl.BTW: 130,08

Omschrijving

Veiligheidsschoenen - Bescherming tegen elektrische risico's


Naast de risico's op de werkplaatsen zijn de elektriciteitprofessionals ook blootgesteld aan elektrische risico's, die nog gevaarlijker zij omdat ze onzichtbaar zijn.
Naast de antiperforatiezool van textiel en de neus van glasvezel, isoleert deze veiligheidsschoen Stretch X Electric u tegen de grond in een droge omgeving, dankzij de specifieke buitenzool die bestaat uit PU en het isolerende materiaal.
U bent dus beschermd bij elektrische risico's omdat deze schoenen het mogelijk maken om een barrière te plaatsen voor het passeren van stroom. Onze schoen is getest om bestand te zijn tegen elektrische schokken (ESR) conform aan de testmethodes van de Canadese norm CAN/CSA Z195-09, die een isolatie garandeert tot 18000 Volt/60 Hz per minuut, zonder stroompassage of stroomlek hoger dan 1 mA, in droge omstandigheden.


functies speciaal bedoeld voor het beroep elektriciën


De functionaliteiten en kenmerken van deze veiligheidsschoenen zijn bedoeld voor professionals die blootgesteld worden aan elektrische risico's. Bovendien zijn deze veiligheidsschoenen ontworpen zonder metaal en beschikken ze over een glasvezel neus en een antiperforatiezool van textiel. Een insert van cordura stretch maakt de schoen soepeler voor meer comfort in ongebruikelijke houdingen, met name als u gehurkt zit. Maar het comfort van deze veiligheidsschoen beperkt zich niet tot deze onderdelen. Hij bestaat bovendien uit een binnenvoering van mesh voor een betere vochtafdrijving gelieerd aan transpiratie, verstevigingen in de hiel en een fluweelzachte leren ademende schacht die u onder optimale omstandigheden laat werken.

Leverbaar in de maat/maten: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

LOVV_17
Samenstelling 100% metaalvrij
Textile veiligheidszool
Polyurethaan loopzool (PU)

Voordeelen

ajax