Werkkleding voor Verhuizer

Het verpakken, vervoeren, dragen en verplaatsen van meubelen, dat is uw taak. Sterk en handig, u draagt zware en grote ladingen of kleine en broze objecten. Om uw taken tot een goed einde te brengen, verkiest u uitrekbare kledij. Stretch werkkleding zou wel eens aan uw behoeften kunnen voldoen.
Bezig met laden...
van de 11 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Werkbroek voor verhuizer

Het dragen van zwaar meubilair en het uitvoeren van nauwkeurige taken is voor u dagelijkse kost. U heeft nood aan comfortabele kledij die voor genoeg bewegingsvrijheid zorgen. Het Stretchfit gamma, met soepele broeken, kan aan uw verwachtingen voldoen.

Uw rug wordt vaak op de proef gesteld, draag daarom een lendensteun gordel ter bescherming. Dit verlicht de rug tijdens fysieke inspanningen.

Veiligheidsschoenen voor verhuizer

Tijdens het verplaatsen van meubilair bent u blootgesteld aan het risico op vallen en verplettering. Om volledig bescherm te zijn, draag u veiligheidsschoenen.

U verkiest soepele en lichte schoenen, veiligheidsbaskets of -schoenen S1P zullen u weten overtuigen. Licht en flexibel, deze schoenen beschermen u tegen verplettering dankzij een beschermend omhulsel.